I Love Cheese

Laatste artikel

Le Rustique Kaasfondue Savoyarde, een mix van 3 kazen voor winters smulplezier

Meer informatie
Bezig met laden
71 artikels gevonden
Kaas en thee: Passendale Classic met English Breakfast Kaas en thee TODO
Kaas en thee: Passendale Classic met English Breakfast

Kaas en thee: Passendale Classic met English Breakfast

Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Passendale Classic en English Breakfast. Deze thee, met parfums van tabak, droog hout en turf, is goed opgebouwd, met bitterheid en wrangheid. De zachtheid van Passendale Classic veegt die laatste twee weg. De combinatie schept een melkachtig en tegelijk fluweelachtig gevoel met aroma’s van blonde tabak.

Kaas en thee: St Môret met Genmaïcha-thee Kaas en thee TODO
Kaas en thee: St Môret met Genmaïcha-thee

Kaas en thee: St Môret met Genmaïcha-thee

Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van St Môret en Genmaïcha-thee. Groene thee uit Japan, vermengd met geroosterde volkorenrijst. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 85 °C gedurende 2’30. De geur van de kruidenthee trekt het bitter-branderige register van geroosterde granen en cichorei en het tegelijk groene en milde plantaardige register

Wat kun je zoal doen met kaasrestjes raclette Le Rustique? Kaasverhalen TODO
Wat kun je zoal doen met kaasrestjes raclette Le Rustique?

Wat kun je zoal doen met kaasrestjes raclette Le Rustique?

In de winter gaat er niets boven een gezellige raclette. Je nodigt enkele vrienden uit, je haalt het raclettetoestel boven en je geniet samen van een lekkere maaltijd die je niet al te veel moeite kost. Le Rustique heeft een gevarieerd aanbod raclettekazen. In de zelfbedieningsafdeling vind je naast raclette Natuur met zijn natuurlijke smaak

Kaas en thee: Caprice des Dieux met witte lavendelthee Kaas en thee TODO
Kaas en thee: Caprice des Dieux met witte lavendelthee

Kaas en thee: Caprice des Dieux met witte lavendelthee

Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Caprice des Dieux en witte lavendelthee. Witte Chinese thee met lavendel uit de Provence. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 75 °C gedurende 3’. Na een slok van deze thee onthult Caprice des Dieux zijn bittere en zure gisttoetsen tegen de achtergrond van een

Passendale, een unieke kaas Kaasverhalen TODO
Passendale, een unieke kaas

Passendale, een unieke kaas

Passendale, een unieke kaas … Onze kaas is een echt artisanaal product. De bollen Passendale worden opgehangen in linnen kaasdoeken, waardoor ze hun unieke vorm en textuur krijgen. De korst is natuurlijk en dus ook eetbaar. 100% Belgisch product. Passendale beschikt over meer dan 85 jaar kaasknowhow. Waarom is Passendale goed voor ieders gezondheid? Het

Kaas en thee: Chavroux Piramide met Darjeeling-lentethee Kaas en thee TODO
Kaas en thee: Chavroux Piramide met Darjeeling-lentethee

Kaas en thee: Chavroux Piramide met Darjeeling-lentethee

Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Chavroux Piramide met Darjeeling-lentethee. Darjeelingthee uit de eerste oogst van het jaar. Behoort tot de familie van de geoxideerde thee (zwart), hoewel heel licht. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 90 °C gedurende 3’. De eerste slok thee vormt in de mond een houtachtige,

Coeur de Lion: Regionale knowhow Kaasverhalen TODO
Coeur de Lion: Regionale knowhow

Coeur de Lion: Regionale knowhow

Alle melk die wordt gebruikt voor de productie van de camembert en de coulommiers van Cœur de Lion is afkomstig uit Normandië, in een straal van minder dan 70 km rond de kaasmakerij (de streek van Vire en Coutances). Cœur de Lion verzekert de tracering van elk product, van de herkomst van de melk tot

Kaas en thee: Camembert Le Rustique met Anji Bai Cha-thee Kaas en thee TODO
Kaas en thee: Camembert Le Rustique met Anji Bai Cha-thee

Kaas en thee: Camembert Le Rustique met Anji Bai Cha-thee

Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Camembert Le Rustique met Anji Bai Cha-thee Groene thee uit China. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 80 °C gedurende 2’30. Tegen een zachte achtergrond ontwikkelt deze thee in de mond geroosterde toetsen van ui en hazelnoten en laat hij een bijna zoet spoor

Kaas & wijn : Le Rustique en Pinot noir Kaas en wijn TODO
Kaas & wijn : Le Rustique en Pinot noir

Kaas & wijn : Le Rustique en Pinot noir

Kaas & wijn : Le Rustique en Pinot noir De camembert Le Rustique, een romige kaas met een sterk uitgesproken karakter, komt nog meer tot zijn recht met een verfrissend glaasje pinot noir erbij. Het uitzonderlijk rijke aroma van rode vruchten zorgt voor een lichte zuurheid die goed aansluit bij de romige textuur van de

BBQ Recepten Assortiment TODO
BBQ Recepten

BBQ Recepten

Heerlijke zomer recepten! De mooie dagen zijn weer in het land, en dus wordt in tuinen en op terrassen in heel België weer volop gebarbecued. Met nieuwe technieken en wat creativiteit gebeurt dit bovendien heel wat verfijnder dan vroeger. De oerkracht van vuur Barbecueën werd ooit beschouwd als een primitieve manier van koken, maar die