I Love Cheese

Mini-Pizzas met Caprice des Dieux

Ontdek

Pasta met Caprice des Dieux, broccoli en champignons

Ontdek
Ik ben op zoek naar een recept dat neemt om te maken met voor !

De laatste kaasartikelen!

Marnik erfde de passie voor Passendale van zijn vader Kaasverhalen TODO
Marnik erfde de passie voor Passendale van zijn vader

Marnik erfde de passie voor Passendale van zijn vader

Diep in de West-Vlaamse velden staat de kaasmakerij van Passendale. Al bijna 90 jaar toveren kaasmakers hier verse melk om tot heerlijke, verfijnde kazen. Productie-operator Marnik (57) vertelt hoe hij de passie voor Passendale heeft geërfd van zijn vader. “Kaas is altijd een stukje nostalgie op je bord.” Al meer dan 40 jaar komt Marnik

Voor John is kaasmaken haast een topsport Kaasverhalen TODO
Voor John is kaasmaken haast een topsport

Voor John is kaasmaken haast een topsport

Diep in de West-Vlaamse velden staat de kaasmakerij van Passendale. Al bijna 90 jaar toveren kaasmakers hier verse melk om tot heerlijke, verfijnde kazen. John (57) heeft in zijn carrière al vele Passendales afgeleverd en die krijgen allemaal een snuifje passie mee. “Ik maak elke kaas alsof hij op mijn eigen tafel zou staan.” Metaal

Bart bereidt de verse melk voor op het echte werk Kaasverhalen TODO
Bart bereidt de verse melk voor op het echte werk

Bart bereidt de verse melk voor op het echte werk

Diep in de West-Vlaamse velden staat de kaasmakerij van Passendale. Al bijna 90 jaar toveren kaasmakers hier verse melk om tot heerlijke, verfijnde kazen. Pasteurman Bart (55) vertelt hoe hij de melk klaarmaakt voor het echte werk: Passendale-kaas worden. “Geen twee koeien geven dezelfde melk, dat maakt het zo boeiend.” Wanneer de vrachtwagens met melk

Kaas zonder lactose? Natuurlijk en zo lekker! Kaasverhalen TODO
Kaas zonder lactose? Natuurlijk en zo lekker!

Kaas zonder lactose? Natuurlijk en zo lekker!

Lactose, wat is dat eigenlijk? Lactose is melksuiker. Het wordt verteerd in onze spijsverteringsstelsel met behulp van een enzym: lactase. Maak je te weinig lactase aan om de ingenomen lactose te kunnen verteren, dan gaat de lactose gisten in je dikke darm waardoor er hinderlijke spijsverteringsklachten optreden. Dit wordt lactose-intolerantie genoemd. Het treft 10 tot

Meer artikelen

Pour les amoureux du fromage

Geniet van de voordelen van het lidmaatschap

Word fan van I Love Cheese om je passie voor kaas volledig uit te leven!

  • Onze nieuwste recepten in preview
  • Kortingsbonnen voor uw favoriete kazen!
  • Onze Super Kaasnieuwsbrief

Ontdek onze geselecteerde kazen

Damme Damme Snijkaas Harde en halfharde kaas
Harde en halfharde kaas

Damme Snijkaas

Westhoek Westhoek snijkaas Harde en halfharde kaas
Harde en halfharde kaas

Westhoek snijkaas

Saint Agur Saint Agur 125g Blauwaderkaas
Blauwaderkaas

Saint Agur 125g

Meer kazen