I Love Cheese

Kaasfondue met Le Rustique en lookbroodjes

Ontdek

Postel, een unieke abdijkaas met een rijke geschiedenis

Ontdek
Ik ben op zoek naar een recept dat neemt om te maken met voor !

De laatste kaasartikelen!

Le Rustique Kaasfondue Savoyarde, een mix van 3 kazen voor winters smulplezier Kaas van de maand TODO
Le Rustique Kaasfondue Savoyarde, een mix van 3 kazen voor winters smulplezier

Le Rustique Kaasfondue Savoyarde, een mix van 3 kazen voor winters smulplezier

Kaasfondue Savoyarde, het fonduerecept van Le Rustique, met 3 kazen voor kleine wintergelukjes. Klaar? Smelten maar! Le Rustique Kaasfondue Savoyarde bevat Comté, Emmentaler en Tomme de Bresse, perfect op smaak gebracht met een vleugje kirsch en witte wijn* * Te veel alcohol is schadelijk voor de gezondheid. Drink het met mate. Le Rustique biedt twee

Raclette Le Rustique: voor een gezellige, warme winteravond Kaas van de maand TODO
Raclette Le Rustique: voor een gezellige, warme winteravond

Raclette Le Rustique: voor een gezellige, warme winteravond

Weet jij eigenlijk waar raclette vandaan komt? Raclette spruit voort uit een Zwitserse traditie die meer dan 400 jaar oud is! Voor de herders van de alpenweide naar beneden kwamen, sneden ze een wiel kaas in twee en legden ze de stukken voor het vuur. Zodra de kaas begon te smelten, krabden ze het geroosterde

Postel, een unieke abdijkaas met een rijke geschiedenis Kaas van de maand TODO
Postel, een unieke abdijkaas met een rijke geschiedenis

Postel, een unieke abdijkaas met een rijke geschiedenis

Postel abdijkaas is een unieke kaas Postel abdijkaas is een unieke kaas, die zowel een intense als fruitige smaak heeft, met een stevige maar smeltende textuur en enkele rijpingskristallen. Deze unieke kaas heeft niet enkel een rijke smaak, maar ook een rijke geschiedenis. Hij ontstond uit de ontmoeting tussen de Witheren van de abdij van

Marnik erfde de passie voor Passendale van zijn vader Kaasverhalen TODO
Marnik erfde de passie voor Passendale van zijn vader

Marnik erfde de passie voor Passendale van zijn vader

Diep in de West-Vlaamse velden staat de kaasmakerij van Passendale. Al bijna 90 jaar toveren kaasmakers hier verse melk om tot heerlijke, verfijnde kazen. Productie-operator Marnik (57) vertelt hoe hij de passie voor Passendale heeft geërfd van zijn vader. “Kaas is altijd een stukje nostalgie op je bord.” Al meer dan 40 jaar komt Marnik

Meer artikelen

Pour les amoureux du fromage

Geniet van de voordelen van het lidmaatschap

Word fan van I Love Cheese om je passie voor kaas volledig uit te leven!

  • Onze nieuwste recepten in preview
  • Kortingsbonnen voor uw favoriete kazen!
  • Onze Super Kaasnieuwsbrief

Ontdek onze geselecteerde kazen

Damme Damme Snijkaas Harde en halfharde kaas
Harde en halfharde kaas

Damme Snijkaas

Westhoek Westhoek snijkaas Harde en halfharde kaas
Harde en halfharde kaas

Westhoek snijkaas

Saint Agur Saint Agur 125g Blauwaderkaas
Blauwaderkaas

Saint Agur 125g

Meer kazen