I Love Cheese

Ons engagement

Le Rustique: Engagement

Le Rustique: Engagement

Kaasverhalen
Le Rustique: Engagement
Schrijver:
Savencia
Savencia

Gepassioneerde professionals

Het hele jaar door waken de melkproducenten over de gezondheid van hun koeien door heel regelmatig hun voer en welzijn te controleren.

Een kwestie van vertrouwen

De boerderijen van de melkproducenten met wie we samenwerken, tellen elk zo’n 50 à 70 melkkoeien. Het gaat dus om een productie op mensenmaat. Op die manier ontstaat er een vertrouwensrelatie tussen mens en dier. De koeien herkennen hun verzorgers en dat zorgt voor een positieve sfeer die het welzijn van de dieren bevordert.

Knowhow

Elke professional bij de kaasmakerij van Le Rustique in Pacé is gepassioneerd bezig met zijn werk. Elke dag opnieuw zetten de medewerkers trots al hun vaardigheden in om de uitmuntendheid van de kazen die ze maken, te garanderen. Die niet-aflatende inzet van iedereen is een van de sleutelfactoren voor de kwaliteit van de kazen van Le Rustique.

Vakmanschap

In onze kaasmakerijen is veeleisendheid geen hol begrip. We volgen onze producten op de voet en kunnen op elk moment de herkomst achterhalen van een partij kaas, maar ook nagaan waar een partij kaas verdeeld is op basis van een levering melk.

Verantwoordelijkheid

Omdat onze mooie regio al onze aandacht verdient en het cruciaal is om onze natuurlijke hulpbronnen te vrijwaren, werken we continu aan het verlagen van ons water- en energieverbruik en onze impact op het milieu.