Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Passendale® & Pasen

Wanneer we aan Pasen denken, flitsen vooral de chocoladen eitjes in onze gedachten voorbij. Pasen is echter voor velen ook het moment om samen te zijn met familie en/of vrienden. Samen met Passendale® bedacht ik een leuke manier om dit moment van samen zijn te vieren. Weliswaar zonder chocolade maar vooral met héél veel lekkere kaas. Lekkere kaas van Passendale® dus, een Belgisch artisanaal product, gemaakt in het gelijknamige Passendale®. Bovendien wordt de kaas niet alleen op traditionele manier geproduceerd in België, de melk is ook afkomstig uit de buurt. Voor Passendale® is het familiemoment, het gezelligheidsaspect van samen eten dan ook belangrijk. Met volgende eenvoudige receptjes tover je bijgevolg in een mum van tijd een lekkere Paas-aperitief op tafel. Zo heb je vooral ook zelf veel tijd om bij je vrienden en/of familie te vertoeven.

Artikel en recepten van blogster Lieslot de Smet.

A la une