I Love Cheese

Kaasverhalen

Passendale & Pasen

Passendale & Pasen

Assortiment
Passendale & Pasen
Schrijver:
Savencia
Savencia

Wanneer we aan Pasen denken, flitsen vooral de chocoladen eitjes in onze gedachten voorbij. Pasen is echter voor velen ook het moment om samen te zijn met familie en/of vrienden. Samen met Passendale bedacht ik een leuke manier om dit moment van samen zijn te vieren. Weliswaar zonder chocolade maar vooral met héél veel lekkere kaas. Lekkere kaas van Passendale dus, een Belgisch artisanaal product, gemaakt in het gelijknamige Passendale. Bovendien wordt de kaas niet alleen op traditionele manier geproduceerd in België, de melk is ook afkomstig uit de buurt. Voor Passendale is het familiemoment, het gezelligheidsaspect van samen eten dan ook belangrijk. Met volgende eenvoudige receptjes tover je bijgevolg in een mum van tijd een lekkere Paas-aperitief op tafel. Zo heb je vooral ook zelf veel tijd om bij je vrienden en/of familie te vertoeven.

Artikel en recepten van blogster Lieslot de Smet.