I Love Cheese

Laatste artikel

Le Rustique Kaasfondue Savoyarde, een mix van 3 kazen voor winters smulplezier

Meer informatie
Bezig met laden
71
71 artikels gevonden
Le Rustique & Duvel Kaas en bier TODO
Le Rustique & Duvel

Le Rustique & Duvel

De smeuïge Le Rustique en de droge Duvel vormen werkelijk het perfecte huwelijk. Niet twijfelen, proeven! Le Rustique SOORT & FAMILIE : zachte kaas met schimmelkorst MELK : koe KORST : eetbaar GEPRODUCEERD IN : Frankrijk, Orne SMAAK : karakteristiek en zeer herkenbaar aan zijn vleugje knoflook en aan zijn romige textuur die smelt in

De saga van Caprice Kaasverhalen TODO
De saga van Caprice

De saga van Caprice

50 jaar liefde en culinair genot De jaren : 50 – 60 – 70 – 80 – 90 – 2000 De jaren 50 Het ontstaan van een passie voor kaas! Caprice des Dieux ziet het levenslicht in dit veelbelovende decennium. De Trente Glorieuses (de 30 welvarende jaren na de Tweede Wereldoorlog) gaan hand in hand

Kaas van de maand : Pié d’Angloys Kaas van de maand TODO
Kaas van de maand : Pié d’Angloys

Kaas van de maand : Pié d’Angloys

Le Pié d’Angloys Laat je verrassen door Le Pié d’Angloys, het zachte roomkaasje dat zelfs de grootste fijnproevers weet te verleiden! Een karaktervolle roomkaas Le Pié d’Angloys is een zachte kaas vol karakter met gewassen korst, afkomstig uit de Loirestreek. Een volmaakt evenwicht Onder de dunne, oranjegele korst van Le Pié d’Angloys gaan een verrassende

Seizoensgarnituur – zomer Assortiment TODO
Seizoensgarnituur – zomer

Seizoensgarnituur – zomer

Leve de zomer! Wat is er leuker dan tijdens de vakantie een lokaal marktje te bezoeken om heerlijk verse groenten en fruit te kopen? Daarna is het tijd om te ontspannen met een aperitiefje, en zonder stress een eenvoudige maaltijd te bereiden om te delen met vrienden. Dit is de periode bij uitstek voor zachte

Kaas van de maand : St Agur Kaas van de maand TODO
Kaas van de maand : St Agur

Kaas van de maand : St Agur

Saint Agur: sterk en zacht tegelijk Saint Agur is een blauwe kaas die een typerende smaak combineert met een zeer zachte textuur. Puur genieten! Een blauwe kaas voor elk moment Saint Agur zag in 1988 het levenslicht in de Velay (Auvergne). Met zijn unieke karakter is dit de schimmelkaas bij uitstek voor liefhebbers van kaas

Grana Padano Assortiment TODO
Grana Padano

Grana Padano

Grana Padano Een stukje Lombardije op je bord! Uitmuntende Italiaanse knowhow Grana Padano is een traditionele, harde Italiaanse kaas op basis van koemelk. De naam ‘grana’ verwijst in het Italiaans naar de kenmerkend korrelige textuur van deze bleke kaas. Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari wordt vervaardigd in Lombardije door de in 1823 opgerichte kaasmakerij Giovanni

De Passendale kaasmakerij Kaasverhalen TODO
De Passendale kaasmakerij

De Passendale kaasmakerij

1932: De familie Donck uit Passendale begint met de artisanale productie van kazen. De vraag wordt al snel zo groot dat alle melkproducenten uit de streek worden opgetrommeld om mee te helpen. Na de oorlog blijft het succes verder groeien en naast kaas wordt er ook melk, boter en yoghurt vervaardigd. De werkplaats wordt al

Engagement Kaasverhalen TODO
Engagement

Engagement

KWALITEIT, VAN DE BOERDERIJ TOT BIJ U THUIS! Al sinds het prille begin zijn de kwaliteit en voedselveiligheid voor ons absolute prioriteiten. Bij het ophalen van de melk en gedurende de productiecyclus voeren we dagelijks 1000 controles en analyses uit op onze kazen. Deze focus op kwaliteit wordt weerspiegeld in de internationale ISO 9001-certificatie waarover onze

Kaas van de maand : le Vieux Pané Kaas van de maand TODO
Kaas van de maand : le Vieux Pané

Kaas van de maand : le Vieux Pané

Le Vieux Pané Als je houdt van zachte kaas met flink wat pit en een verfijnde smaak, dan wordt Le Vieux Pané zonder enige twijfel een heerlijke ontdekking. Traditioneel, authentiek en streekeigen Sinds 1928. De meester-kaasmakers van kaasmakerij Perreault (Mayenne) zetten de aloude tradities voort die Le Vieux Pané zijn authentieke karakter geven: elke kaas

Kaas van de maand : Rambol Kaas van de maand TODO
Kaas van de maand : Rambol

Kaas van de maand : Rambol

Ken jij de Rambol? De beroemde Rambol ontleende in 1970 zijn naam aan de inwoners van Rambouillet (de Rambolitains), waar de kaas in de jaren ’60 voor het eerst werd gemaakt. Een plezier voor het oog en de tong De Rambol met Noten is een smaakvolle mix van romige smeltkaas en knapperige stukjes noot, bekroond