I Love Cheese

Giovanni Ferrari

Giovanni Ferrari Kaaspunt van Grana Padano Riserva

: Zie recepten
Giovanni Ferrari Kaaspunt van Grana Padano Riserva Harde en halfharde kaas Laat je meevoeren naar het hart van Lombardije met de Kaaspunt van Grana Padano Riserva van Giovanni Ferrari. Deze kaas haalde een tweede selectieronde van het Consortium van Grana Padano om de benaming “Riserva” te krijgen. Na een rijping van 20 maanden krijgt deze kaas een harmonieuze en subtiele smaak die zelfs de meest veeleisende Lactosevrij
Vegetarisch : nee
Glutenvrij
Ongepasteuriseerde melk
Energie (kJ) 1654 kj Energie (kcal) 398 Vetten (g) 29 Verzadigde vetzuren (g) 18 Koolhydraten (g) <0,5 Suikers (g) <0,5 Eiwitten (g) 33 Zout (g) 1,5 Calcium (mg) 1165

Giovanni Ferrari Kaaspunt van Grana Padano Riserva

Laat je meevoeren naar het hart van Lombardije met de Kaaspunt van Grana Padano Riserva van Giovanni Ferrari. Deze kaas haalde een tweede selectieronde van het Consortium van Grana Padano om de benaming “Riserva” te krijgen. Na een rijping van 20 maanden krijgt deze kaas een harmonieuze en subtiele smaak die zelfs de meest veeleisende fijnproevers zal kunnen overtuigen. Zo te eten of met een geutje balsamicocrème of honing. In het harde kuipje met een hersluitbaar deksel blijven alle smaken goed bewaard, ook na het openen.

Ingrediënten

  • Melk
  • zout
  • stremsel
  • conserveermiddel: lysozyme van EI. Bevat mogelijke sporen van geitenmelk/

Apports nutritionnels

Valeurs nutritionnelles Pour 100 g
Energie 1654 kj
Energie 398 kcal
Vetten 29 g
Verzadigde vetzuren 18 g
Koolhydraten <0,5 g
Suikers <0,5 g
Eiwitten 33 g
Zout 1,5 g
Calcium 1165 mg