I Love Cheese

Laatste recept

Gebakken brood met appel-venkeltartaar en Caprice des Dieux kaas

  • 20min
  • Budgetvriendelijk
Ontdekken
Bezig met laden
9 recepten gevonden

Pasta carbonara met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari

Pasta carbonara met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • gerookte spekblokjes 120 gr
  • Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari® 60 gr
  • bieslook 2 eetlepels
  • ui 1
  • verse room 30 cl
  • eieren 2 unité(s)
  • Spaghetti 200 gr
  • zout
  • poivre
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Pasta carbonara met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari

10 minuten

Sint-Jacobsnoten en asperges gegrild met vanilleolie en Grana Padano Giovanni Ferrari

Sint-Jacobsnoten en asperges gegrild met vanilleolie en Grana Padano Giovanni Ferrari een hoofdgerecht Groot budget Ingrediënten
  • Grana Padano vlokken van Giovanni Ferrari (80g)® doosje(s)
  • verse Sint-Jacobsnoten gram
  • groene asperges bussel(s)
  • citroensap
  • kervel takje(s)
  • peper en zout
  • olijfolie
  • zachte vanillepeul(en) 1
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Sint-Jacobsnoten en asperges gegrild met vanilleolie en Grana Padano Giovanni Ferrari

30 minuten

Mini frittata’s met artisjokharten, San Daniele en Grana Padano Giovanni Ferrari

Mini frittata’s met artisjokharten, San Daniele en Grana Padano Giovanni Ferrari een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Grana Padano schilfers Giovanni Ferrari® 80 gr
  • San Daniele ham in fijne plakjes 80 gr
  • artisjokharten in olie (nettogewicht, uitgelekt) 160 gr
  • vermicelli 65 gr
  • ei(eren) 4
  • lichte verse room 8 cl
  • bladpeterselie 12 blaadjes
  • boter 1 nootje(s)
  • Peper en zout
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Mini frittata’s met artisjokharten, San Daniele en Grana Padano Giovanni Ferrari

10 minuten

Crumble met Grana Padano Giovanni Ferrari, sperziebonen en kerstomaten

Crumble met Grana Padano Giovanni Ferrari, sperziebonen en kerstomaten een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Geraspte Grana Padano Giovanni Ferrari 80 gr
  • sperziebonen 300 gram
  • kerstomaten 300 gram
  • knoflookteentje(s) 1
  • bloem 150 gram
  • heel koude half gezouten boter 150 gram
  • olijfolie 2 eetlepel(s)
  • gedroogde tijm 0 eetlepel(s)
  • Peper en zout
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Crumble met Grana Padano Giovanni Ferrari, sperziebonen en kerstomaten

30 minuten

Risotto met aspergepunten en Grana Padano Giovanni Ferrari

Risotto met aspergepunten en Grana Padano Giovanni Ferrari een bijgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Geraspte Grana Padano Giovanni Ferrari® doosje(s)
  • groene asperges bussel(s)
  • arboriorijst gram
  • gerookte spekreepjes gram
  • ui(en) 1
  • witte wijn cl
  • warme bouillon (water + 1 blokje) cl
  • boter gram
  • olijfolie
  • peper en zout
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Risotto met aspergepunten en Grana Padano Giovanni Ferrari

30 minuten

Salade van krokante pancetta en champignons gevuld met rucolapesto en Grana Padano Giovanni Ferrari

Salade van krokante pancetta en champignons gevuld met rucolapesto en Grana Padano Giovanni Ferrari een bijgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Geraspte Grana Padano van Giovanni Ferrari® 25 gramme(s)
  • niet al te grote Parijse champignons 250 gram
  • pancetta in fijne plakjes 150 gram
  • geroosterde pijnboompitten 25 gram
  • schoongemaakte rucola (50g) 1 zakje(s)
  • een goed handvol schoongemaakte sla naar keuze 4
  • olijfolie
  • balsamicoazijn 3 eetlepel(s)
  • mosterd 0 theelepel(s)
  • peper en zout
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Salade van krokante pancetta en champignons gevuld met rucolapesto en Grana Padano Giovanni Ferrari

30 minuten

Zandkoekjes met parmezaan

Zandkoekjes met parmezaan een aperitief Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Geraspte Parmigiano Reggiano Giovanni Ferrari (80g) 1 doosje(s)
  • bloem 100 gram
  • aardappelzetmeel 25 gram
  • zachte half gezouten boter 80 gram
  • ei(eren) 2
  • afgestreken theelepel(s) paprika 1
  • lange tak verse rozemarijn 1
  • vijfbessenpeper
  • Maanzaadjes
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Zandkoekjes met parmezaan

30 minuten

Snijbietentaart met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari

Snijbietentaart met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • snijbiet 1 kg
  • ui 1
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • eieren 2
  • basilicum 2 eetlepel
  • verse room 4 eetlepels
  • bloem 1 eetlepels
  • Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari® 200 gr
  • blokjes ham 75 gr
  • kipfilets 160 gr
  • tomaat 1
  • deegblad 1
1. Snij het wit en het groen van de snijbieten in stukjes.
2. Stoof het wit samen met de ui 10 minuten in een pan met een scheutje olijfolie. Voeg het groen toe, kruid met zout en peper en laat nog 10 minuten stoven.Laat goed uitlekken. Klop de eieren samen met de room los in een kom, voeg de gezeefde bloem toe, 40g Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari, het basilicum, de ham en de in stukjes gesneden kipfilet.
3. Voeg 50g geraspte kaas Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari toe en zet aan de kant. Snij de rest van de kaas in blokjes en voeg die bij het mengsel. Meng alles goed. Voeg de lauwe snijbiet toe.
4. Beleg de vorm met het deeg en giet daar de vulling in. Snij de tomaat in 10 dunne plakjes. Verdeel die over de taart, kruid met peper en bestrooi met de geraspte kaas Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari. Bak 45 tot 50 minuten op 200°C.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Snijbietentaart met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari

30 minuten

Lasagne bolognaise met Gran Padano Riserva Giovanni Ferrari

Lasagne bolognaise met Gran Padano Riserva Giovanni Ferrari een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • lasagnevellen 10
  • gehakt vlees 600 gr
  • gepelde tomaten 800 gr
  • Gran Padano Riserva Giovanni Ferrari® 80 gr
  • uien 4
  • knoflook 2
  • selderij 1 tak
  • wortelen 2
  • peterselie 2 eetlepels
1. Snipper de uien, plet het knoflookteentje en hak de wortelen en de selder fijn. Stoof de uien en de knoflook in een beetje olijfolie. Voeg de groenten toe. Voeg dan het vlees toe en laat alles bakken.
2. Voeg de tomaten in blik, 4 eetlepels water en de kruiden toe. Kruid met peper en zout en laat sudderen op een zacht vuur.
3. Maak de bechamelsaus.
4. Bouw de lasagne op in een ovenschaal: leg een laag lasagnevellen, een laag vlees, een beetje bechamelsaus en Gran Padano Riserva Giovanni Ferrari. Herhaal dit en eindig met de geraspte kaas zodat de lasagne een gratinlaagje krijgt.
5. Zet 40 minuten in de oven op 180?.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Lasagne bolognaise met Gran Padano Riserva Giovanni Ferrari

30 minuten