Bezig met laden
9 recepten gevonden
Pasta carbonara met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari
Charlin een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten- gerookte spekblokjes 120 gr
- Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari® 60 gr
- bieslook 2 eetlepels
- ui 1
- verse room 30 cl
- eieren 2 unité(s)
- Spaghetti 200 gr
- zout
- poivre
Pasta carbonara met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari
10 minutenSint-Jacobsnoten en asperges gegrild met vanilleolie en Grana Padano Giovanni Ferrari
Charlin een hoofdgerecht Groot budget Ingrediënten- Grana Padano vlokken van Giovanni Ferrari (80g)® doosje(s)
- verse Sint-Jacobsnoten gram
- groene asperges bussel(s)
- citroensap
- kervel takje(s)
- peper en zout
- olijfolie
- zachte vanillepeul(en) 1
Sint-Jacobsnoten en asperges gegrild met vanilleolie en Grana Padano Giovanni Ferrari
30 minutenMini frittata’s met artisjokharten, San Daniele en Grana Padano Giovanni Ferrari
Charlin een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten- Grana Padano schilfers Giovanni Ferrari® 80 gr
- San Daniele ham in fijne plakjes 80 gr
- artisjokharten in olie (nettogewicht, uitgelekt) 160 gr
- vermicelli 65 gr
- ei(eren) 4
- lichte verse room 8 cl
- bladpeterselie 12 blaadjes
- boter 1 nootje(s)
- Peper en zout
Mini frittata’s met artisjokharten, San Daniele en Grana Padano Giovanni Ferrari
10 minutenCrumble met Grana Padano Giovanni Ferrari, sperziebonen en kerstomaten
Charlin een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten- Geraspte Grana Padano Giovanni Ferrari 80 gr
- sperziebonen 300 gram
- kerstomaten 300 gram
- knoflookteentje(s) 1
- bloem 150 gram
- heel koude half gezouten boter 150 gram
- olijfolie 2 eetlepel(s)
- gedroogde tijm 0 eetlepel(s)
- Peper en zout
Crumble met Grana Padano Giovanni Ferrari, sperziebonen en kerstomaten
30 minutenRisotto met aspergepunten en Grana Padano Giovanni Ferrari
Charlin een bijgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten- Geraspte Grana Padano Giovanni Ferrari® doosje(s)
- groene asperges bussel(s)
- arboriorijst gram
- gerookte spekreepjes gram
- ui(en) 1
- witte wijn cl
- warme bouillon (water + 1 blokje) cl
- boter gram
- olijfolie
- peper en zout
Risotto met aspergepunten en Grana Padano Giovanni Ferrari
30 minutenSalade van krokante pancetta en champignons gevuld met rucolapesto en Grana Padano Giovanni Ferrari
Charlin een bijgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten- Geraspte Grana Padano van Giovanni Ferrari® 25 gramme(s)
- niet al te grote Parijse champignons 250 gram
- pancetta in fijne plakjes 150 gram
- geroosterde pijnboompitten 25 gram
- schoongemaakte rucola (50g) 1 zakje(s)
- een goed handvol schoongemaakte sla naar keuze 4
- olijfolie
- balsamicoazijn 3 eetlepel(s)
- mosterd 0 theelepel(s)
- peper en zout
Salade van krokante pancetta en champignons gevuld met rucolapesto en Grana Padano Giovanni Ferrari
30 minutenZandkoekjes met parmezaan
Charlin een aperitief Gemiddeld budget Ingrediënten- Geraspte Parmigiano Reggiano Giovanni Ferrari (80g) 1 doosje(s)
- bloem 100 gram
- aardappelzetmeel 25 gram
- zachte half gezouten boter 80 gram
- ei(eren) 2
- afgestreken theelepel(s) paprika 1
- lange tak verse rozemarijn 1
- vijfbessenpeper
- Maanzaadjes
Zandkoekjes met parmezaan
30 minutenSnijbietentaart met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari
Charlin een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten- snijbiet 1 kg
- ui 1
- olijfolie
- zout
- peper
- eieren 2
- basilicum 2 eetlepel
- verse room 4 eetlepels
- bloem 1 eetlepels
- Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari® 200 gr
- blokjes ham 75 gr
- kipfilets 160 gr
- tomaat 1
- deegblad 1
2. Stoof het wit samen met de ui 10 minuten in een pan met een scheutje olijfolie. Voeg het groen toe, kruid met zout en peper en laat nog 10 minuten stoven.Laat goed uitlekken. Klop de eieren samen met de room los in een kom, voeg de gezeefde bloem toe, 40g Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari, het basilicum, de ham en de in stukjes gesneden kipfilet.
3. Voeg 50g geraspte kaas Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari toe en zet aan de kant. Snij de rest van de kaas in blokjes en voeg die bij het mengsel. Meng alles goed. Voeg de lauwe snijbiet toe.
4. Beleg de vorm met het deeg en giet daar de vulling in. Snij de tomaat in 10 dunne plakjes. Verdeel die over de taart, kruid met peper en bestrooi met de geraspte kaas Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari. Bak 45 tot 50 minuten op 200°C.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Snijbietentaart met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari
30 minutenLasagne bolognaise met Gran Padano Riserva Giovanni Ferrari
Charlin een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten- lasagnevellen 10
- gehakt vlees 600 gr
- gepelde tomaten 800 gr
- Gran Padano Riserva Giovanni Ferrari® 80 gr
- uien 4
- knoflook 2
- selderij 1 tak
- wortelen 2
- peterselie 2 eetlepels
2. Voeg de tomaten in blik, 4 eetlepels water en de kruiden toe. Kruid met peper en zout en laat sudderen op een zacht vuur.
3. Maak de bechamelsaus.
4. Bouw de lasagne op in een ovenschaal: leg een laag lasagnevellen, een laag vlees, een beetje bechamelsaus en Gran Padano Riserva Giovanni Ferrari. Herhaal dit en eindig met de geraspte kaas zodat de lasagne een gratinlaagje krijgt.
5. Zet 40 minuten in de oven op 180?.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)