I Love Cheese

Pasta carbonara met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari

Pasta carbonara met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari

Pasta carbonara met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • gerookte spekblokjes 120 gr
  • Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari® 60 gr
  • bieslook 2 eetlepels
  • ui 1
  • verse room 30 cl
  • eieren 2 unité(s)
  • Spaghetti 200 gr
  • zout
  • poivre
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Pasta carbonara met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari

Stoof de uien met de gerookte spekblokjes en voeg de room toe. Voeg de Grana Padano Riserva en 2 losgeklopte eieren toe. Kruid met peper en zout.
Kook de pasta in een andere pot. Meng de pasta onder de saus en bestrooi met de fijngehakte bieslook.
Voeg naar wens Grana Padano Riserva toe.