Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Pasta carbonara met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari

Pasta carbonara met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • gerookte spekblokjes

    120 gr
  • Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari®

    60 gr
  • bieslook

    2 eetlepels
  • ui

    1
  • verse room

    30 cl
  • eieren

    2 unité(s)
  • Spaghetti

    200 gr
  • zout

  • poivre

Voorbereiding

Stoof de uien met de gerookte spekblokjes en voeg de room toe. Voeg de Grana Padano Riserva en 2 losgeklopte eieren toe. Kruid met peper en zout.
Kook de pasta in een andere pot. Meng de pasta onder de saus en bestrooi met de fijngehakte bieslook.
Voeg naar wens Grana Padano Riserva toe.

A la une