I Love Cheese

Laatste artikel

Kaas en thee: Saint Agur met groene jasmijnthee

Meer informatie
Bezig met laden
11 artikels gevonden
Kaas en thee: Saint Agur met groene jasmijnthee Kaas en thee TODO
Kaas en thee: Saint Agur met groene jasmijnthee

Kaas en thee: Saint Agur met groene jasmijnthee

Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Saint Agur met groene jasmijnthee. Groene thee uit China, natuurlijk geparfumeerd met jasmijnbloemen. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 80 °C gedurende 3’. In de mond is deze thee zacht evenwichtig, licht wrang en soepel met bloemrijke toetsen van jasmijn en zoete accenten van honing,

Kaas en thee, een lichte en gastronomische combinatie Kaas en thee TODO
Kaas en thee, een lichte en gastronomische combinatie

Kaas en thee, een lichte en gastronomische combinatie

Vernieuw! Maak je kaasdegustaties lichter en geef ze dat tikkeltje meer. Kaas wordt meestal geserveerd met wijn of bier. Maar ook thee, het meest gedronken drankje ter wereld, blaast kaasdegustaties nieuw leven in! Thee bij kaas? Ja, dat heb je goed gelezen! Lijken kaas en thee je uit twee compleet verschillende werelden te komen? Je

Kaas en thee: Passendale Classic met English Breakfast Kaas en thee TODO
Kaas en thee: Passendale Classic met English Breakfast

Kaas en thee: Passendale Classic met English Breakfast

Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Passendale Classic en English Breakfast. Deze thee, met parfums van tabak, droog hout en turf, is goed opgebouwd, met bitterheid en wrangheid. De zachtheid van Passendale Classic veegt die laatste twee weg. De combinatie schept een melkachtig en tegelijk fluweelachtig gevoel met aroma’s van blonde tabak.

Kaas en thee: St Môret met Genmaïcha-thee Kaas en thee TODO
Kaas en thee: St Môret met Genmaïcha-thee

Kaas en thee: St Môret met Genmaïcha-thee

Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van St Môret en Genmaïcha-thee. Groene thee uit Japan, vermengd met geroosterde volkorenrijst. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 85 °C gedurende 2’30. De geur van de kruidenthee trekt het bitter-branderige register van geroosterde granen en cichorei en het tegelijk groene en milde plantaardige register

Kaas en thee: Caprice des Dieux met witte lavendelthee Kaas en thee TODO
Kaas en thee: Caprice des Dieux met witte lavendelthee

Kaas en thee: Caprice des Dieux met witte lavendelthee

Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Caprice des Dieux en witte lavendelthee. Witte Chinese thee met lavendel uit de Provence. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 75 °C gedurende 3’. Na een slok van deze thee onthult Caprice des Dieux zijn bittere en zure gisttoetsen tegen de achtergrond van een

Kaas en thee: Chavroux Piramide met Darjeeling-lentethee Kaas en thee TODO
Kaas en thee: Chavroux Piramide met Darjeeling-lentethee

Kaas en thee: Chavroux Piramide met Darjeeling-lentethee

Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Chavroux Piramide met Darjeeling-lentethee. Darjeelingthee uit de eerste oogst van het jaar. Behoort tot de familie van de geoxideerde thee (zwart), hoewel heel licht. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 90 °C gedurende 3’. De eerste slok thee vormt in de mond een houtachtige,

Kaas en thee: Camembert Le Rustique met Anji Bai Cha-thee Kaas en thee TODO
Kaas en thee: Camembert Le Rustique met Anji Bai Cha-thee

Kaas en thee: Camembert Le Rustique met Anji Bai Cha-thee

Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Camembert Le Rustique met Anji Bai Cha-thee Groene thee uit China. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 80 °C gedurende 2’30. Tegen een zachte achtergrond ontwikkelt deze thee in de mond geroosterde toetsen van ui en hazelnoten en laat hij een bijna zoet spoor

Kaas en thee: Le Rustique Brie de Caractère met Ceylonthee met rozen Kaas en thee TODO
Kaas en thee: Le Rustique Brie de Caractère met Ceylonthee met rozen

Kaas en thee: Le Rustique Brie de Caractère met Ceylonthee met rozen

Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Le Rustique Brie de Caractère met Ceylonthee met rozen. Zwarte Ceylonthee met rozen. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 95 °C gedurende 3′. Bovenstaande bereiding brengt een heldere, donkerbruine thee voort met de zachte geur van rozen en vanille. De aanval in de mond

Kaas en thee: Passendale Caractère met Oolong thee uit het Wuyi-gebergte Kaas en thee TODO
Kaas en thee: Passendale Caractère met Oolong thee uit het Wuyi-gebergte

Kaas en thee: Passendale Caractère met Oolong thee uit het Wuyi-gebergte

Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Passendale Caractère met Oolong thee uit het Wuyi-gebergte. Semi-geoxideerde thee uit China, ongeveer 50% geoxideerd. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 95 °C gedurende 5′. De thee ademt fruitige toetsen van steenvruchten en bloemige orchideeaccenten tegen een licht houtachtige achtergrond. Het geheel heeft een

Kaas en thee: Père Joseph Original met groene thee Long Jing Kaas en thee TODO
Kaas en thee: Père Joseph Original met groene thee Long Jing

Kaas en thee: Père Joseph Original met groene thee Long Jing

Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Père Joseph Original met groene thee Long Jing. Groene thee uit China, de eerste van de tien beroemdste groene theeën uit China. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 80 °C gedurende 3′. Bereid zoals hierboven omschreven, krijgt deze thee een lichte en heldere lindekleur