I Love Cheese

Laatste recept

Gebakken brood met appel-venkeltartaar en Caprice des Dieux kaas

  • 20min
  • Budgetvriendelijk
Ontdekken
Bezig met laden
362 recepten gevonden

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • zout 1 snufje
  • peper 1 snufje
  • olijfolie 2 eetlepels
  • piment d'Espelette 0
  • knoflookteentjes 2
  • avocado 1
  • brickdeeg 3 blaadjes
  • St Môret Apérifrais Provençale 12
  • sel
1. Verwarm de oven voor op 200°C (th. 6/7).
2. Snij de vellen brickdeeg in vier, rol ze in de vorm van een horentje en zet ze vast met houten prikkers. Leg de horentjes op een bakplaat en bak ze 3 tot 4 minuten. Haal de horentjes uit de oven en laat ze afkoelen.
3. Schil de avocado. Mix het vruchtvlees in een keukenmachine met de knoflookteentjes, piment d'Espelette en zout en peper tot een smeuïg geheel.
4. Vul de horentjes met de avocadopuree. Werk af met een St Môret Apérifrais.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale

10 minuten

Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique

Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Boter 10 g
  • Bloem 15 gram
  • Melk 25 centiliter
  • Raclettekaas Natuur Le Rustique 8 sneetje(s)
  • Prei 1 kilo(s)
1. Stoom de prei gedurende 20 minuten.
2. Voor de bechamel: smelt de boter, voeg de bloem toe en meng die goed onder de boter, overgiet dan met melk.
3. Voor de gratin, leg de prei in de ovenschotel en overgiet met bechamelsaus.Werk de gratin af met schijfjes raclette Le Rustique. Zet 20 minuten in de oven op 200°C.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique

60 minuten

Broccoligratin met Vieux Pané

Broccoligratin met Vieux Pané een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • kipflets 250 g
  • broccoli(s) 3
  • Vieux pané 200 gr
  • eieren 3
  • verse room 10 cl
  • magere melk 5 cl
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Broccoligratin met Vieux Pané

10 minuten

Groene en witte nestjes met blokjes brie Coeur de Lion

Groene en witte nestjes met blokjes brie Coeur de Lion een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • gepureerde bonen 180 g
  • bloemkool puree 180 gr
  • aardappelpuree 180 gr
  • brie Coeur de Lion® 200 gr
  • noten 8 kernels
  • Geschaafde amandelen 40 gr
  • peterselie 4 takjes
  • peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Groene en witte nestjes met blokjes brie Coeur de Lion

10 minuten

Boerenbroodjes met Vieux Pané

Boerenbroodjes met Vieux Pané een snack Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • citroensap 1 eetlepel
  • bieslook 1 eetlepel
  • peterselie 1 eetlepel
  • rauwe ham 4 sneetjes
  • peper 1 snufje
  • olijfolie 1 eetlepel
  • sjalotten 2
  • tomaten 450 gr
  • appels 2 stokbroodje
  • Vieux Pané 200 g
  • Snaar broden 2
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Boerenbroodjes met Vieux Pané

10 minuten

Kalkoenrolletjes met camembert Coeur de Lion

Kalkoenrolletjes met camembert Coeur de Lion een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • kalkoenfilets van elk ongeveer 300g 2
  • camembert Coeur de Lion 1
  • parijse champignons 500 gr
  • verse room - light 1 eetlepel
  • zonnebloemolie 2 eetleples
  • gehakte peterselie 2 eetlepels
  • Gemalen peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Kalkoenrolletjes met camembert Coeur de Lion

10 minuten

Bruschetta’s met Coulommiers Coeur de Lion en tomaten

Bruschetta’s met Coulommiers Coeur de Lion en tomaten een picknick Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Coulommiers Coeur de Lion 150 g
  • boerenbrood 8 sneetjes
  • linzen 150 g
  • kerstomaten 150 gram
  • sjalotten 2
  • olijfolie
  • balsamico azijn 1 eetlepel
  • Peper
  • peterselie
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Bruschetta’s met Coulommiers Coeur de Lion en tomaten

10 minuten

Gebakken peren met noten en Saint Agur

Gebakken peren met noten en Saint Agur Einde van de maaltijd Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • poire(s) 4
  • Saint Agur 125 gramme(s)
  • cerneau(x) de noix 40 gramme(s)
  • miel 4 cuillère(s) à café
  • salade de blé 150 gramme(s)
  • echalote(s) 3 unité(s)
  • jus de citron
  • yaourt 2 cuillère(s) à soupe
  • huile d'olive
  • poivre
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gebakken peren met noten en Saint Agur

10 minuten

Salade van sperziebonen met rolletjes Saint Agur

Salade van sperziebonen met rolletjes Saint Agur een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • poivre 1 pincée(s)
  • gros sel 1 pincée(s)
  • huile d'olive 2 cuillère(s) à soupe
  • jus de citron 2 cuillère(s) à soupe
  • yaourt(s) brassé(s) 2 cuillère(s) à soupe
  • echalote(s) 2 unité(s)
  • Saint Agur 125 gramme(s)
  • haricot(s) vert(s) 500 gramme(s)
  • jambon blanc 6 tranche(s)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Salade van sperziebonen met rolletjes Saint Agur

10 minuten

Filets van hoevekip met Vieux Pané

Filets van hoevekip met Vieux Pané een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • olijfolie 2 eetleepel
  • zonnebloemen olie 1 theelepel
  • knoflook 1
  • eikenbladsla 1
  • zilvervliesrijst 150 gr
  • tomaten 2
  • Vieux Pané® 200 gr
  • kipfilets 4
  • zee zout
  • peterselie 1 eetlepel
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Filets van hoevekip met Vieux Pané

10 minuten