Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Kalkoenrolletjes met camembert Coeur de Lion

Kalkoenrolletjes met camembert Coeur de Lion

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • kalkoenfilets van elk ongeveer 300g

    2
  • camembert Coeur de Lion

    1
  • parijse champignons

    500 gr
  • verse room - light

    1 eetlepel
  • zonnebloemolie

    2 eetleples
  • gehakte peterselie

    2 eetlepels
  • Gemalen peper

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6).
Snij de kalkoenfilets overlangs doormidden en rol ze plat met een deegrol tot je 4 dunne lapjes krijgt. Verwarm 1 eetlepel zonnebloemolie in een pan en bak de kalkoenlapjes 3 tot 4 minuten aan elke kant.
Giet intussen de champignons af. Verwarm 1 eetlepel zonnebloemolie in een sauteerpan, voeg de uitgelekte champignons toe en bak ze 5 tot 6 minuten onder regelmatig roeren.
Verwijder de korst van de camembert en snij 4 dikke plakken van de kaas, even groot als de kalkoenlapjes (daarvoor gebruik je ongeveer de helft van de camembert). Leg de kaas op de lichtjes afgekoelde kalkoenlapjes, kruid met een snuifje peper en rol de kaas in de kalkoen. Steek een houten prikker in de rolletjes zodat die niet loskomen.
Leg de rolletjes op een bord en zet ze 1 minuut in de microgolfoven.
Snij de rest van de camembert in blokjes en voeg die, samen met de light room, bij de champignons. Roer voorzichtig om. Zet het vuur uit zodra de camembertblokjes beginnen te smelten en bestrooi met peterselie. Serveer de kalkoenrolletjes met dit champignonsausje met camembert.

A la une