I Love Cheese

Gebakken brood met appel-venkeltartaar en Caprice des Dieux kaas

Gebakken brood met appel-venkeltartaar en Caprice des Dieux kaas

Gebakken brood met appel-venkeltartaar en Caprice des Dieux kaas een voorgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Caprice des Dieux 4 sneetjes (100g)
  • dikke sneetjes briochebrood (40g) 2
  • appel (75g) 1/2
  • gemalen koriander 1 snufje
  • korianderzaad (3g) 1
  • het sap van 1 citroen (50 g)
  • takje dille (3g) 1
  • venkel 1/2
  • eetlepel olijfolie (15g) 1
  • peper (1g) 1 snufje
1. Snij de halve appel en de halve venkel in kleine stukjes. Doe alles in een kom, besprenkel met het citroensap en voeg enkele korianderzaadjes en het snufje gemalen koriander toe. Breng op smaak met peper. Zet in de koelkast.
2. Snij de sneetjes brood in 2 grote, regelmatige rechthoeken. Bak het brood aan beide kanten goudbruin in een pan met 1 eetlepel olijfolie.
3. Verdeel de appel-venkeltartaar over het brood. Leg er een sneetje Caprice des Dieux op en serveer meteen.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gebakken brood met appel-venkeltartaar en Caprice des Dieux kaas


foto door: Patricia Kettenhofen

Voorbereiding

  1. Snij de halve appel en de halve venkel in kleine stukjes. Doe alles in een kom, besprenkel met het citroensap en voeg enkele korianderzaadjes en het snufje gemalen koriander toe. Breng op smaak met peper. Zet in de koelkast.
  2. Snij de sneetjes brood in 2 grote, regelmatige rechthoeken. Bak het brood aan beide kanten goudbruin in een pan met 1 eetlepel olijfolie.
  3. Verdeel de appel-venkeltartaar over het brood. Leg er een sneetje Caprice des Dieux op en serveer meteen.