I Love Cheese

Caprice des Dieux

Caprice des Dieux: Zie recepten
Caprice des DieuxZachte kaas Met zijn zachte, uitgebalanceerde smaak is Caprice des Dieux een roomkaasje waar jong en oud dol op zijn voor elke gelegenheid: om even zalig te genieten of een hongertje te stillen. Caprice des Dieux ontstond in Illoud in de Haute Marne in 1956.  Gemaakt met 100% franse melk, afkomstig van boerderijen die op een maximale Lactosevrij
Vegetarisch : nee
Glutenvrij
Gepasteuriseerde melk
Energie (kJ) 1379 Kj Energie (kcal) 333 Kcal Vetten (g) 30 Verzadigde vetzuren (g) 21 Koolhydraten (g) 0,8 Suikers (g) < 0,5 Eiwitten (g) 15 Zout (g) 1,4 Calcium (mg) 350

Caprice des DieuxMet zijn zachte, uitgebalanceerde smaak is Caprice des Dieux een roomkaasje waar jong en oud dol op zijn voor elke gelegenheid: om even zalig te genieten of een hongertje te stillen.

Caprice des Dieux ontstond in Illoud in de Haute Marne in 1956.  Gemaakt met 100% franse melk, afkomstig van boerderijen die op een maximale afstand verwijderd liggen van 70km van de kaasmakerijen.  Deze kaas wordt gekenmerkt door zijn smeltend hart, zijn delicate en romige smaak en de mooie witte, fijne korst. Met zijn zachte textuur smelt de kaas in de mond. Een heerlijk moment om van te genieten op ieder moment van de dag.

Bovendien geeft het een verfrissende toets aan elk slaatje en is het perfect als aperitiefhapje. Verder is Caprice des Dieux ook verkrijgbaar als En Cas de Caprice of Mini Caprice, voor een heerlijke picknick of een lekker vieruurtje.

Caprice des Dieux is verkrijgbaar in verschillende formaten voor alle behoeften. Er bestaat zelfs een verrukkelijke smeuïge versie die niemand kan weerstaan: Caprice des Anges.

Wist je dat?

Het Europees Parlement heeft van de Brusselaars de bijnaam Caprice des Dieux gekregen, vanwege de gelijkenis tussen de vorm van zijn gebouw en dat van de Caprice des Dieux.

Voor meer inspiratie, ontdek hier de Caprice des Dieux artikels

Ingrediënten

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • zout
  • fermenten. Van nature zonder lactose

Koel bewaren +2°C. +6°C.

Apports nutritionnels

Valeurs nutritionnelles Pour 100 g
Energie 1379 Kj
Energie 333 Kcal
Vetten 30 g
Verzadigde vetzuren 21 g
Koolhydraten 0,8 g
Suikers < 0,5 g
Eiwitten 15 g
Zout 1,4 g
Calcium 350 mg