I Love Cheese

Caprice des Dieux

Caprice des Dieux

Formaat 125g, 200g, 300g

: Zie recepten
Caprice des Dieux

Formaat 125g, 200g, 300g Zachte kaas Met zijn zachte, uitgebalanceerde smaak is Caprice des Dieux een roomkaasje waar jong en oud dol op zijn voor elke gelegenheid: om even zalig te genieten of een hongertje te stillen. Bovendien geeft het een verfrissende toets aan elk slaatje en is het perfect als aperitiefhapje. Verder is Caprice des Dieux ook verkrijgbaar als En Lactosevrij
Vegetarisch : nee
Glutenvrij
Gepasteuriseerde melk

Energie (kJ) 1379 Kj Energie (kcal) 333 Kcal Vetten (g) 30 Verzadigde vetzuren (g) 21 Koolhydraten (g) 0,8 Suikers (g) < 0,5 Eiwitten (g) 15 Zout (g) 1,4 Calcium (mg) 350

Caprice des Dieux

Formaat 125g, 200g, 300g

Met zijn zachte, uitgebalanceerde smaak is Caprice des Dieux een roomkaasje waar jong en oud dol op zijn voor elke gelegenheid: om even zalig te genieten of een hongertje te stillen.

Bovendien geeft het een verfrissende toets aan elk slaatje en is het perfect als aperitiefhapje. Verder is Caprice des Dieux ook verkrijgbaar als En Cas de Caprice of Mini Caprice, voor een heerlijke picknick of een lekker vieruurtje.

Caprice des Dieux is verkrijgbaar in verschillende formaten voor alle behoeften. Er bestaat zelfs een verrukkelijke smeuïge versie die niemand kan weerstaan: Caprice des Anges.

 

Wist je dat?

Het Europees Parlement heeft van de Brusselaars de bijnaam Caprice des Dieux gekregen, vanwege de gelijkenis tussen de vorm van zijn gebouw en dat van de Caprice des Dieux.

Voor meer inspiratie, ontdek hier de Caprice des Dieux artikels

Ingrediënten

  • Gepasteuriseerde koemelk
  • zout
  • fermenten. Van nature zonder lactose

Koel bewaren +2°C. +6°C.

Apports nutritionnels

Valeurs nutritionnelles Pour 100 g
Energie 1379 Kj
Energie 333 Kcal
Vetten 30 g
Verzadigde vetzuren 21 g
Koolhydraten 0,8 g
Suikers < 0,5 g
Eiwitten 15 g
Zout 1,4 g
Calcium 350 mg