Coeur de Lion: Regionale knowhow
Alle melk die wordt gebruikt voor de productie van de camembert en de coulommiers van Cœur de Lion is afkomstig uit Normandië, in een straal van minder dan 70 km rond de kaasmakerij (de streek van Vire en Coutances). Cœur de Lion verzekert de tracering van elk product, van de herkomst van de melk tot
Le Rustique: Engagement
Gepassioneerde professionals Het hele jaar door waken de melkproducenten over de gezondheid van hun koeien door heel regelmatig hun voer en welzijn te controleren. Een kwestie van vertrouwen De boerderijen van de melkproducenten met wie we samenwerken, tellen elk zo’n 50 à 70 melkkoeien. Het gaat dus om een productie op mensenmaat. Op die manier
Passendale, een unieke kaas
Passendale, een unieke kaas … Onze kaas is een echt artisanaal product. De bollen Passendale worden opgehangen in linnen kaasdoeken, waardoor ze hun unieke vorm en textuur krijgen. De korst is natuurlijk en dus ook eetbaar. 100% Belgisch product. Passendale beschikt over meer dan 85 jaar kaasknowhow. Waarom is Passendale goed voor ieders gezondheid? Het
Engagement
KWALITEIT, VAN DE BOERDERIJ TOT BIJ U THUIS! Al sinds het prille begin zijn de kwaliteit en voedselveiligheid voor ons absolute prioriteiten. Bij het ophalen van de melk en gedurende de productiecyclus voeren we dagelijks 1000 controles en analyses uit op onze kazen. Deze focus op kwaliteit wordt weerspiegeld in de internationale ISO 9001-certificatie waarover onze