Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Conchiglioni gevuld met Chavroux, zwarte olijven en gedroogde tomaten

Conchiglioni gevuld met Chavroux, zwarte olijven en gedroogde tomaten

Doe vrienden of familie (of jezelf) een pleziertje met deze heerlijke, heel gemakkelijk te maken conchiglioni. En ze zijn nog mooi om naar te kijken ook! De verfrissende smaak van de Chavroux Piramide is in combinatie met olijven en gedroogde tomaten altijd een succes!

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Conchiglioni

    250 g
  • Chavroux Piramide

    150 g
  • Zwarte olijven

    0.5 pot
  • Gedroogde tomaten

    0.5 pot
  • Olijfolie

  • Provençaalse kruiden ( rozemarijn, tijm ...)

  • Zout

Voorbereiding

  1. Snij de olijven en gedroogde tomaten in kleine stukjes en doe ze elk apart in een kommetje.
  2. Snij de Piramide in twee en vermeng elke helft met de ingrediënten in de kommetjes.
  3. Kook de deegwaren in gezouten water. Giet ze af en spoel ze onder koud water.
  4. Vul de helft van de deegwaren met de ene bereiding en de andere helft met de andere bereiding.
  5. Leg ze op een bord en bestrooi met zout en Provençaalse kruiden. Eet smakelijk!”

A la une