I Love Cheese

Conchiglioni gevuld met Chavroux, zwarte olijven en gedroogde tomaten

Conchiglioni gevuld met Chavroux, zwarte olijven en gedroogde tomaten

Conchiglioni gevuld met Chavroux, zwarte olijven en gedroogde tomaten een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • Conchiglioni 250 g
  • Chavroux Piramide 150 g
  • Zwarte olijven 0.5 pot
  • Gedroogde tomaten 0.5 pot
  • Olijfolie
  • Provençaalse kruiden ( rozemarijn, tijm ...)
  • Zout
1. Snij de olijven en gedroogde tomaten in kleine stukjes en doe ze elk apart in een kommetje.
2. Snij de Piramide in twee en vermeng elke helft met de ingrediënten in de kommetjes.
3. Kook de deegwaren in gezouten water. Giet ze af en spoel ze onder koud water.
4. Vul de helft van de deegwaren met de ene bereiding en de andere helft met de andere bereiding.
5. Leg ze op een bord en bestrooi met zout en Provençaalse kruiden. Eet smakelijk!"
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Conchiglioni gevuld met Chavroux, zwarte olijven en gedroogde tomaten


Doe vrienden of familie (of jezelf) een pleziertje met deze heerlijke, heel gemakkelijk te maken conchiglioni. En ze zijn nog mooi om naar te kijken ook! De verfrissende smaak van de Chavroux Piramide is in combinatie met olijven en gedroogde tomaten altijd een succes!

Voorbereiding

  1. Snij de olijven en gedroogde tomaten in kleine stukjes en doe ze elk apart in een kommetje.
  2. Snij de Piramide in twee en vermeng elke helft met de ingrediënten in de kommetjes.
  3. Kook de deegwaren in gezouten water. Giet ze af en spoel ze onder koud water.
  4. Vul de helft van de deegwaren met de ene bereiding en de andere helft met de andere bereiding.
  5. Leg ze op een bord en bestrooi met zout en Provençaalse kruiden. Eet smakelijk!"