Bezig met laden
1 recept gevonden
Kroketten van Chaumes Le fondant Authentique en knapperige sla met appels
Charlin een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten- Chaumes Le fondant Authentique 2
- eieren 2
- paneermeel 150 grammen
- appel 1
- gemengde sla naar keuze 4 handvol
- droge vruchten naar keuze 4 eetlepels
- frituurolie
- Vinaigrette :
- ciderazijn 2 eetlepels
- honing 2 eetlepels
- olijfolie 5 eetlepels
- mosterd op oude wijze 1 koffielepel
- peper en zout
2. Verwarm de olie in de frituurpan tot 180°C.
3. Maak een vinaigrette met de aangegeven ingrediënten. Meng de sla met de in kleine blokjes gesneden appel en de grofgehakte droge vruchten. Voeg een beetje vinaigrette toe en meng goed. Verdeel over de borden.
4. Leg de kroketten snel in de hete olie en neem ze eruit van zodra ze bruin gebakken zijn. Laat ze op keukenpapier uitlekken, leg ze op de borden en serveer meteen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)