I Love Cheese

Trio van brooddiertjes met St Môret

Trio van brooddiertjes met St Môret

Trio van brooddiertjes met St Môret een snack Gemiddeld budget Ingrediënten
  • St Môret Bio 50 g
  • volkorentoastbrood 3 sneetjes (60g)
  • mandarijntje 1 (70g)
  • banaan 7 schijfjes (100g)
  • kiwi 1 plakje (100g)
  • driehoekje dat je uit een plakje appel snijdt 1 (150g)
  • chocolade 6 kleine stukjes (30g)
  • amandelen 4 (40g)
1. Smeer de St Môret® in een cirkel op het eerste sneetje. 1. Leg 2 schijfjes banaan op de bovenrand van het brood, en één schijfje in het midden. 2. Leg 2 stukjes chocolade boven de neus en één stukje op de neus.
2. Bestrijk het tweede sneetje brood volledig met St Môret®. 1. Snij één schijfje banaan in twee en leg die helften op een hoekje van het brood, in een omgekeerde halve cirkel, om een vissenstaart te maken. 2. Leg op de tegenoverstaande hoek een schijfje banaan met daarop een stukje chocolade. Dit is het oog. 3. Verdeel de partjes van de mandarijn over het midden van de boterham om de schubben van de vis te vormen.
3. Bestrijk ook het derde sneetje brood volledig met St Môret®. 1. Leg er 2 schijfjes banaan met daarop 2 stukjes chocolade op. Dit zijn de ogen. 2. Leg vlak daaronder het driehoekje van appel. Dit is de snavel. 3. Snij het schijfje kiwi in twee en leg die links en rechts. Dit zijn de vleugels. De rechte rand van de halve cirkels wijst naar buiten. 4. Snij elke amandel in de dikte door en leg ze op het lichaam van de uil.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Trio van brooddiertjes met St Môret


Een vitaminerijk tussendoortje dat er vlot in zal gaan bij je kinderen! Het is ook nog eens heel leuk om deze boterhammen en andere diertjes samen met hen te maken. Laat je creativiteit de vrije loop!
Tip: maak met restjes fruit een smoothie door ze te mixen met St Môret.

Voorbereiding

  1. Smeer de St Môret® in een cirkel op het eerste sneetje. 1. Leg 2 schijfjes banaan op de bovenrand van het brood, en één schijfje in het midden. 2. Leg 2 stukjes chocolade boven de neus en één stukje op de neus.
  2. Bestrijk het tweede sneetje brood volledig met St Môret®. 1. Snij één schijfje banaan in twee en leg die helften op een hoekje van het brood, in een omgekeerde halve cirkel, om een vissenstaart te maken. 2. Leg op de tegenoverstaande hoek een schijfje banaan met daarop een stukje chocolade. Dit is het oog. 3. Verdeel de partjes van de mandarijn over het midden van de boterham om de schubben van de vis te vormen.
  3. Bestrijk ook het derde sneetje brood volledig met St Môret®. 1. Leg er 2 schijfjes banaan met daarop 2 stukjes chocolade op. Dit zijn de ogen. 2. Leg vlak daaronder het driehoekje van appel. Dit is de snavel. 3. Snij het schijfje kiwi in twee en leg die links en rechts. Dit zijn de vleugels. De rechte rand van de halve cirkels wijst naar buiten. 4. Snij elke amandel in de dikte door en leg ze op het lichaam van de uil.