I Love Cheese
Volgend recept:

Roereieren met Boursault

Roereieren met Boursault

Roereieren met Boursault Ingrediënten
  • brood multi granen 8 sneetjes
  • spek 8 sneetjes
  • Boursault 100 gr
  • bieslook 1 bosje
  • boter 30 gr
  • muskaatnoot 1 snufje
  • peper
  • sel
  • verse room 5 cl
  • eieren 8
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Roereieren met Boursault

Verwarm de oven voor op thermostaat 7/8.

Leg de lapjes spek op een bakplaat en bak ze in de oven tot ze knapperig zijn (ongeveer 15 minuten). Zet aan de kant.

Meng de eieren met de room. Kruid met zout, peper, muskaatnoot en gehakte bieslook. Smelt de boter in een pan. Als de boter bijna gesmolten is, doe de eieren dan in één keer in de pan. Blijf zachtjes roeren tot de eieren de consistentie hebben van een gele room.

Verdeel de roereieren over de sneden brood. Leg dan een of twee plakjes geroosterd spek en een sneetje Boursault op elke snede brood.