Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Hapjes met grisonvlees en En Cas de Caprice

Hapjes met grisonvlees en En Cas de Caprice

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een aperitief

Ingrediënten

4 personen
  • romarin

    1 bosje
  • pignons de pin

    1 eetlepel
  • pesto

    2 theelepels
  • grisonvlees

    5 sneetjes
  • En Cas de Caprice®

    1

Voorbereiding

Snij de En Cas de Caprice in dunne plakjes, twee keer dunner dan de breedte aangegeven door de lijn op de verpakking, en snij elk plakje in twee.

Snij de lapjes grisonvlees in driehoekjes.

Besmeer de halve plakjes En Cas de Caprice met pesto, voeg enkele pijnboompitten toe en rol ze in een driehoekje grisonvlees.

Zet de hapjes vast met houten prikkers en leg ze op mooie serveerlepeltjes.

Versier met takjes rozemarijn.

A la une