I Love Cheese

een aperitief Economisch Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1
  • pignons de pin 1 eetlepel
  • pesto 2 theelepels
  • grisonvlees 5 sneetjes
  • romarin 1 bosje
1. Snij de En Cas de Caprice in dunne plakjes, twee keer dunner dan de breedte aangegeven door de lijn op de verpakking, en snij elk plakje in twee.
2. Snij de lapjes grisonvlees in driehoekjes.
3. Besmeer de halve plakjes En Cas de Caprice met pesto, voeg enkele pijnboompitten toe en rol ze in een driehoekje grisonvlees.
4. Zet de hapjes vast met houten prikkers en leg ze op mooie serveerlepeltjes.
5. Versier met takjes rozemarijn.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Voorbereiding

  1. Snij de En Cas de Caprice in dunne plakjes, twee keer dunner dan de breedte aangegeven door de lijn op de verpakking, en snij elk plakje in twee.
  2. Snij de lapjes grisonvlees in driehoekjes.
  3. Besmeer de halve plakjes En Cas de Caprice met pesto, voeg enkele pijnboompitten toe en rol ze in een driehoekje grisonvlees.
  4. Zet de hapjes vast met houten prikkers en leg ze op mooie serveerlepeltjes.
  5. Versier met takjes rozemarijn.