I Love Cheese

Omgevouwen omelet met Passendale Classic

Omgevouwen omelet met Passendale Classic

Omgevouwen omelet met Passendale Classic Ingrediënten
  • Passendale Classic 12 sneetjes
  • Boter 100 g
  • Nootmuskaat 2 snufje
  • Zout en peper
  • Eieren 12
1. Breek de eieren in een kom, voeg het zout, de peper en de nootmuskaat toe en klop los met een vork.
2. Laat de boter op een matig vuur smelten in een pan met antikleeflaag.
3. Giet er de eieren in en blijf ongeveer 1 min roeren met de vork.
4. Strijk de omelet uit in de pan en leg de sneetjes Passendale in het midden.
5. Vouw de omelet toe en dien op.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Omgevouwen omelet met Passendale Classic

Voorbereiding

  1. Breek de eieren in een kom, voeg het zout, de peper en de nootmuskaat toe en klop los met een vork.
  2. Laat de boter op een matig vuur smelten in een pan met antikleeflaag.
  3. Giet er de eieren in en blijf ongeveer 1 min roeren met de vork.
  4. Strijk de omelet uit in de pan en leg de sneetjes Passendale in het midden.
  5. Vouw de omelet toe en dien op.

Dit recept is een creatie van ​sterrenchef ​David Martin.