I Love Cheese

Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique

Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique

Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Boter 10 g
  • Bloem 15 gram
  • Melk 25 centiliter
  • Raclettekaas Natuur Le Rustique 8 sneetje(s)
  • Prei 1 kilo(s)
1. Stoom de prei gedurende 20 minuten.
2. Voor de bechamel: smelt de boter, voeg de bloem toe en meng die goed onder de boter, overgiet dan met melk.
3. Voor de gratin, leg de prei in de ovenschotel en overgiet met bechamelsaus.Werk de gratin af met schijfjes raclette Le Rustique. Zet 20 minuten in de oven op 200°C.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique

Voorbereiding

  1. Stoom de prei gedurende 20 minuten.
  2. Voor de bechamel: smelt de boter, voeg de bloem toe en meng die goed onder de boter, overgiet dan met melk.
  3. Voor de gratin, leg de prei in de ovenschotel en overgiet met bechamelsaus.Werk de gratin af met schijfjes raclette Le Rustique. Zet 20 minuten in de oven op 200°C.