I Love Cheese

Croque hygge style met Passendale

Croque hygge style met Passendale

Croque hygge style met Passendale een aperitief Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Wit brood in de lengte gesneden (bv. tijgerbrood) 5 sneetjes
  • Passendale Classic 1 pak
  • Balade smeerboter
  • Ovengebakken ham 5 sneetjes
  • *Extra garnituren:
  • Groene asperges (in bokaal) 190 g
  • Snippers lente-ui
  • *Voor de dressing:
  • Cashewnoten 100 g
  • Asperges 3
  • Sap van de asperges 1 dl
  • Sjalot
  • Grof zeezout en peper
1. Verwarm je oven voor op 180°C.
2. Verwijder de korsten en smeer de sneden brood in met Balade-boter.
3. Beleg die met een sneetje Passendale-kaas en een sneetje ovenham.
4. Garneer elke snee brood met 4 kleine asperges.
5. Rol elk belegd sneetje brood op en leg deze mooi naast elkaar in een ovenschaal.
6. Giet de dressing over het brood en rasp er Passendale Classic over.
7. Plaats 15 tot 20 minuten in de oven op 180°C.
8. Haal de bereiding uit de oven en werk af met lente-ui.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Croque hygge style met Passendale

Voorbereiding

  1. Verwarm je oven voor op 180°C.
  2. Verwijder de korsten en smeer de sneden brood in met Balade-boter.
  3. Beleg die met een sneetje Passendale-kaas en een sneetje ovenham.
  4. Garneer elke snee brood met 4 kleine asperges.
  5. Rol elk belegd sneetje brood op en leg deze mooi naast elkaar in een ovenschaal.
  6. Giet de dressing over het brood en rasp er Passendale Classic over.
  7. Plaats 15 tot 20 minuten in de oven op 180°C.
  8. Haal de bereiding uit de oven en werk af met lente-ui.

Voor de dressing : Blend deze ingrediënten tot een smeuïge dressing.

Dit gerecht werd gerealiseerd door Kitchenista Dagny Ros.