I Love Cheese

Brochette van maïsbrood en En cas de Caprice

Brochette van maïsbrood en En cas de Caprice

Brochette van maïsbrood en En cas de Caprice een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • bloem 50 g
  • gesmolten boter 20 g
  • maïsgries 80 g
  • roeryoghurt 15 cl
  • ei 1
  • zout 1/2 koffielepel
  • honing 2 koffielepels
  • Elzasser gist 1 afgestreken koffielepel
  • fijngesneden coppa 4 plakjes
  • gedroogde tomaten 4 fijngesneden
  • fijngehakte espelettepeper 1/2 koffielepel
  • peper
  • verse druiven
  • En cas de Caprice 4 sneetjes
1. Verwarm de oven voor op th. 5 (170?)
2. Vet kleine ronde vormpjes in
3. Meng de bloem, het maïsgries, het zout en het bakpoeder, peper en piment d'Espelette in een kom, voeg dan de vloeibare yoghurt, de honing en het ei toe. Meng alles, voeg de gesmolten boter, de coppa en de gedroogde tomaten toe.
4. Giet het mengsel in de vormpjes en bak 15 tot 20 minuten.
5. Steek op elk maïsbroodje een sneetje En cas de Caprice en een verse druif.
6. Serveer 3 hapjes per persoon.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Brochette van maïsbrood en En cas de Caprice

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 5 (170?)
  2. Vet kleine ronde vormpjes in
  3. Meng de bloem, het maïsgries, het zout en het bakpoeder, peper en piment d'Espelette in een kom, voeg dan de vloeibare yoghurt, de honing en het ei toe. Meng alles, voeg de gesmolten boter, de coppa en de gedroogde tomaten toe.
  4. Giet het mengsel in de vormpjes en bak 15 tot 20 minuten.
  5. Steek op elk maïsbroodje een sneetje En cas de Caprice en een verse druif.
  6. Serveer 3 hapjes per persoon.