I Love Cheese

Knapperige hapjes met Caprice des Dieux

Knapperige hapjes met Caprice des Dieux

Knapperige hapjes met Caprice des Dieux een snack Economisch Ingrediënten
  • Caprice des Dieux 1
  • mosterd 1 theelepel
  • wijn vinaigrette 1 eetlepel
  • pijnboompitten 1 eetlepel
  • gekookte ham 2 sneetjes
  • krullend sla 1
  • kerstomaten 150 gr
  • tomaten 3
  • stokbro(o)d(en) 2
  • olijfolie 200 gr
1. Verwarm de oven voor op 150? (th. 5). Was en droog de sla, scheur de bladeren en doe ze in een slakom. Snij de ham in blokjes en voeg die toe, samen met de kerstomaten.
2. Snij de stokbroden in sneetjes (zonder de eindjes). Snij de tomaten in dunne plakjes en leg die op de sneetjes stokbrood. Snij een deel van de korst van de mini-Caprice des Dieux en snij de kaas in 5 of 6 stukken. Leg op elk hapje een stukje mini-Caprice des Dieux. Bestrooi met enkele pijnboompitten.
3. Zet de hapjes op een bakplaat en bak ze ongeveer 3 minuten in de oven: de kaas moet net beginnen te smelten.
4. Meng de azijn, de mosterd, de olijfolie en een snuifje peper in een kom. Overgiet de salade met deze vinaigrette en dien die op met de hapjes die net uit de oven komen.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Knapperige hapjes met Caprice des Dieux

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150? (th. 5). Was en droog de sla, scheur de bladeren en doe ze in een slakom. Snij de ham in blokjes en voeg die toe, samen met de kerstomaten.
  2. Snij de stokbroden in sneetjes (zonder de eindjes). Snij de tomaten in dunne plakjes en leg die op de sneetjes stokbrood. Snij een deel van de korst van de mini-Caprice des Dieux en snij de kaas in 5 of 6 stukken. Leg op elk hapje een stukje mini-Caprice des Dieux. Bestrooi met enkele pijnboompitten.
  3. Zet de hapjes op een bakplaat en bak ze ongeveer 3 minuten in de oven: de kaas moet net beginnen te smelten.
  4. Meng de azijn, de mosterd, de olijfolie en een snuifje peper in een kom. Overgiet de salade met deze vinaigrette en dien die op met de hapjes die net uit de oven komen.