Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Trio van puree met Saint Albray

Trio van puree met Saint Albray

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • peterselie

    4 eetlepels
  • rauwe ham

    4 sneetjes
  • Saint Albray®

    200 gr
  • broccolipuree

    180 gr
  • aardappelpuree

    180 gr
  • wortelpuree

    240 gr

Voorbereiding

Warm de 3 soorten puree op in de microgolfoven. Snij intussen de korst van de Saint Albray en snij die in 8 dikke plakken. Snij de sneetjes rauwe ham in reepjes.
Maak met twee eetlepels quenelles van puree en leg een quenelle van elke puree op elk van de 4 borden.
Leg de pureequenelles naast elkaar en daartussen een plak Saint Albray, bestrooi met reepjes rauwe ham. Bestrooi voor het opdienen met gehakte peterselie.

Andere recepten die je misschien leuk vindt...

A la une