I Love Cheese

Taartje met Brie Coeur de Lion, bosbessen en rozemarijn

Taartje met Brie Coeur de Lion, bosbessen en rozemarijn

Taartje met Brie Coeur de Lion, bosbessen en rozemarijn een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • balsamicoazijn 1 eetlepel
  • rozemarijn 1
  • bosbessen 2 eetlepel
  • honing 1 eetlepel
  • kaneel 1 snufje
  • muskaatnoot 1 snufje
  • boter 30 gr
  • rode ui 1
  • bladerdeeg 1
  • Brie Coeur De Lion 200 gr
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Taartje met Brie Coeur de Lion, bosbessen en rozemarijn

Pel de ui en snipper hem fijn. Stoof hem zachtjes in boter zonder te kleuren. Voeg de honing, de balsamicoazijn en 2 eetlepels bosbessensap toe. Voeg 1 snuifje kaneel en muskaatnoot toe. Laat langzaam tot moes koken.

Maak de taart: bestrijk het bladerdeeg met de afgekoelde uiencompote. Beleg met dunne sneetjes Brie, bestrooi met bosbessen en gehakte rozemarijn.

Bak gedurende 20 min in een op 210°C voorverwarmde oven.