I Love Cheese

Roastbeef, augurken, gentse mosterd en Passendale op zuurdesembrood

Roastbeef, augurken, gentse mosterd en Passendale op zuurdesembrood

Roastbeef, augurken, gentse mosterd en Passendale op zuurdesembrood Ingrediënten
  • fijn gesneden roastbeef 4 sneden
  • augurken 8
  • Gentse mosterd 1 soeplepel
  • Passendale® Classic 4 sneden
  • zuurdesembrood 4 sneden
  • Piment d'Espelette
  • Zwarte peper
  • Boter met Guérande
  • zout
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Roastbeef, augurken, gentse mosterd en Passendale op zuurdesembrood

Besmeer het brood met mosterd en beleg het met de sneden roastbeef. Kruid met het Piment d’Espelette en de zwarte peper. Plaats 1 sneetje kaas op elke snede brood. Snijd de augurken in brunoise (hele kleine stukjes). Strooi de augurken over de sneetjes brood uit.