I Love Cheese

Reykjavik rookie met Passendale

Reykjavik rookie met Passendale

Reykjavik rookie met Passendale een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Donker brood (bv roggevolkorenbrood of zuurdesem) 4 dikke sneden
  • Passendale Lightesse kaas 4 sneden
  • Balade smeerboter
  • Komkommer in dunne linten gesneden 1
  • Avocado in partjes gesneden 0.5
  • Grijze garnalen 150 g
  • *Pesto van avocado (blend alle ingrediënten tot een smeuïge pesto):
  • Avocado 0.5
  • Basilicumblaadjes 1 handvol
  • Teentje look 1
  • Zeste en sap 1 citroen
  • Pijnboompitten 100 g
  • Olijfolie 0.5 dl
  • Water 0.5 dl
  • Grof zeezout en peper
1. Smeer een laagje Balade op het brood.
2. Voeg een genereuze laag avocadopesto toe, een sneetje Passendale Lightesse kaas enkele komkommerlinten en een gulle hoeveelheid garnalen en tuinkers. Kruid af met peper & grof zeezout.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Reykjavik rookie met Passendale

Voorbereiding

  1. Smeer een laagje Balade op het brood.
  2. Voeg een genereuze laag avocadopesto toe, een sneetje Passendale Lightesse kaas enkele komkommerlinten en een gulle hoeveelheid garnalen en tuinkers. Kruid af met peper & grof zeezout.

Dit gerecht werd gerealiseerd door foodblogger Dagny Ros.