I Love Cheese

Quiche lorraine met St Albray

Quiche lorraine met St Albray

Quiche lorraine met St Albray een hoofdgerecht Economisch Ingrediënten
  • eiren 3
  • crème entière liquide 30 centilitre(s)
  • lardons 200 gramme(s)
  • Saint Albray 100 gramme(s)
  • pâtes feuilletée(s) préétalée(s) 1 unité(s)
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Meng de eieren en de room. Voeg de blokjes St Albray toe en meng.
3. Warm de spekblokjes op in een pan zonder ze te bakken.
4. Rol het bladerdeeg uit en verdeel er de spekblokjes over. Giet er het ei- en roommengsel over en zet 30 minuten in de oven.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Quiche lorraine met St Albray

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng de eieren en de room. Voeg de blokjes St Albray toe en meng.
  3. Warm de spekblokjes op in een pan zonder ze te bakken.
  4. Rol het bladerdeeg uit en verdeel er de spekblokjes over. Giet er het ei- en roommengsel over en zet 30 minuten in de oven.
  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Meng de eieren en de room. Voeg de blokjes St Albray toe en meng.
  • Warm de spekblokjes op in een pan zonder ze te bakken.
  • Rol het bladerdeeg uit en verdeel er de spekblokjes over. Giet er het ei- en roommengsel over en zet 30 minuten in de oven.