Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Quesadilla’s met raclettekaas Le Rustique en groenten

Quesadilla’s met raclettekaas Le Rustique en groenten

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • Raclette Le Rustique®

    12 sneetjes
  • Courgette

    1
  • Tortilla's

    8
  • Pâtes (bv. elleboogjes)

    125 g
  • Basilicum

    1 pot
  • Spinazie

    200 g
  • Olijfolie

  • Peper

  • Zout

Voorbereiding

1) Kook de pasta al dente.

2) Snijd de courgette in fijne rondjes. Was de spinazie.

3) Leg op 4 tortilla’s de raclettekaas Le Rustique, schijfjes courgette, pasta, enkele blaadjes spinazie en basilicum. Kruid met peper en zout. Bedek met een tweede tortilla.

4) Bak de tortilla’s goudbruin aan beide kanten en warm ze dan 3 à 5 minuten op in een voorverwarmde oven van 180 °C.

5) Serveer goed warm, met een tomatensalsa.

A la une