I Love Cheese

Provençaalse sandwich met Fol Épi

Provençaalse sandwich met Fol Épi

Provençaalse sandwich met Fol Épi een snack Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • stokbrood
  • knoflookteentje 1
  • Fol Épi 2 sneetjes
  • rauwe ham 2 sneetjes
  • komkommerschijfjes 6
  • gedroogde tomaten gemarineerd in olijfolie 2
  • enkele blaadjes basilicum
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Provençaalse sandwich met Fol Épi

Snij het stokbrood in de lengte doormidden. Pel het knoflookteentje en wrijf de binnenkant van het brood hier voorzichtig mee in. Leg de komkommerschijfjes, de rauwe ham en de sneetjes Cuisine Sandwich Fol Épi op het brood. Snij de gedroogde tomaten fijn en voeg die toe, net als de basilicumblaadjes.