I Love Cheese

Pannenkoeken met St Môret verse kaas, blauwe bessen en ahornsiroop

Pannenkoeken met St Môret verse kaas, blauwe bessen en ahornsiroop

Pannenkoeken met St Môret verse kaas, blauwe bessen en ahornsiroop een snack Gemiddeld budget Ingrediënten
  • St Môret 110 g
  • Eieren 2
  • Amandelmeel 150 g
  • theelepel vanillepoeder 1
  • theelepel bakpoeder 1
  • Blauwe bessen 100 g
  • eetlepels ahornsiroop (+ extra om te serveren) 3
1. Doe de St Môret verse kaas, de eieren, het amandelmeel, de ahornsiroop, het vanillepoeder en het bakpoeder in een blender.
2. Mix op hoge snelheid tot het beslag romig en glad is.
3. Giet het beslag in een mengkom en roer er de bessen door. Bewaar een aantal bessen voor de afwerking.
4. Laat het beslag vervolgens 3 minuten rusten.
5. Verhit een pannenkoekenpan op middelhoog vuur. Bak de pannenkoeken ongeveer 2 à 3 minuten aan één kant. Draai en bak verder tot de pannenkoeken goudbruin zijn.
6. Werk af met ahornsiroop en wat blauwe bessen. Klaar!
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Pannenkoeken met St Môret verse kaas, blauwe bessen en ahornsiroop


Is er iets lekkerder dan pannenkoeken tijdens de brunch op zondag? Dit pannenkoekenrecept met verse kaas is perfect voor jouw ontbijt ! Een recept van EverydayMarta

Voorbereiding

  1. Doe de St Môret verse kaas, de eieren, het amandelmeel, de ahornsiroop, het vanillepoeder en het bakpoeder in een blender.
  2. Mix op hoge snelheid tot het beslag romig en glad is.
  3. Giet het beslag in een mengkom en roer er de bessen door. Bewaar een aantal bessen voor de afwerking.
  4. Laat het beslag vervolgens 3 minuten rusten.
  5. Verhit een pannenkoekenpan op middelhoog vuur. Bak de pannenkoeken ongeveer 2 à 3 minuten aan één kant. Draai en bak verder tot de pannenkoeken goudbruin zijn.
  6. Werk af met ahornsiroop en wat blauwe bessen. Klaar!