Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Pannenkoeken met St Môret verse kaas, blauwe bessen en ahornsiroop

Pannenkoeken met St Môret verse kaas, blauwe bessen en ahornsiroop

Is er iets lekkerder dan pannenkoeken tijdens de brunch op zondag? Dit pannenkoekenrecept met verse kaas is perfect voor jouw ontbijt ! Een recept van EverydayMarta

Voedselbereiding :
max. 10 tot 30 min
Kost:
Gemiddeld budget
Type:
een snack

Ingrediënten

4 personen
  • St Môret®

    110 g
  • Eieren

    2
  • Amandelmeel

    150 g
  • theelepel vanillepoeder

    1
  • theelepel bakpoeder

    1
  • Blauwe bessen

    100 g
  • eetlepels ahornsiroop (+ extra om te serveren)

    3

Voorbereiding

  1. Doe de St Môret verse kaas, de eieren, het amandelmeel, de ahornsiroop, het vanillepoeder en het bakpoeder in een blender.
  2. Mix op hoge snelheid tot het beslag romig en glad is.
  3. Giet het beslag in een mengkom en roer er de bessen door. Bewaar een aantal bessen voor de afwerking.
  4. Laat het beslag vervolgens 3 minuten rusten.
  5. Verhit een pannenkoekenpan op middelhoog vuur. Bak de pannenkoeken ongeveer 2 à 3 minuten aan één kant. Draai en bak verder tot de pannenkoeken goudbruin zijn.
  6. Werk af met ahornsiroop en wat blauwe bessen. Klaar!

A la une