Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Millefeuille van aardappelen, bacon en Fol Epi<sup>®</sup>

Millefeuille van aardappelen, bacon en Fol Epi®

Voedselbereiding :
moins de 30 minutes
Kost:
Economique
Type:
un plat

Ingrediënten

4 personen
  • redelijk grote aardappelen

    4 eenhe(i)d(en)
  • Fol Epi®

    plakje(s)
  • bacon

    8 sneetje(s)
  • olijfolie

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180?.

 

Was en snij de ongeschilde aardappelen in schijfjes van 5 mm dik.

 

Bak ze 6 tot 8 minuten in een pan met olijfolie en zorg dat ze redelijk stevig blijven. Kruid met peper en zout.

 

Schep de aardappelen uit de pan en bak dan de sneetjes bacon in de pan.

 

Snij de plakjes Fol Epi® zodanig dat ze groot genoeg zijn om een aardappelschijfje deels te bedekken.

 

Maak de millefeuilles door de goudgele aardappelschijfjes af te wisselen met de plakjes Fol Epi® en de sneetjes bacon.

 

Besprenkel met een beetje olijfolie en zet de millefeuilles dan 6 à 8 minuten in de oven. Dien onmiddellijk op.

 

A la une