Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Gevulde courgettes met raclettekaas Le Rustique

Gevulde courgettes met raclettekaas Le Rustique

Voedselbereiding :
minder dan 10 minuten
Kost:
Economisch
Type:
een hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
  • raclettekaas Le Rustique

    4 plakjes
  • kleine courgettes (bij voorkeur biologische)

    4
  • Groentebouillon (water + blokjes)

  • gekookte ham

    4 sneetjes
  • Verse room

  • Platte peterselie

  • Peper – zout

Voorbereiding

Snijd de courgettes overlangs in twee. Kook ze mals in een beetje groentebouillon (ongeveer 5 minuten).

Hol alle helften voorzichtig uit met een lepeltje. Meng het vruchtvlees met een beetje verse room, kleine blokjes raclettekaas, de gekookte ham, peper, zout en fijngehakte peterselie.

Vul de courgettehelften met dit mengsel en zet ze 15 minuten in de oven bij 200 °C. Opdienen.

A la une