Door verder te surfen op deze site, ga je akkoord met het gebruik van cookies om je bezoeken aan de site te volgen, je ervaring op deze site te verbeteren, gerichte reclame mogelijk te maken, recepten, artikelen en producten te onthouden en te bekijken. Voor meer informatie, klik op deze link . Klik om je cookies in te stellen..

Cookies manager

Cake van Brebiou en hazelnoten

Cake van Brebiou en hazelnoten

Voedselbereiding :
moins de 30 minutes
Kost:
Economique
Type:
un en-cas

Ingrediënten

4 personen
  • Brebiou®

    250 gr
  • Bloem

    150 gr
  • hazelnootpoeder

    50 gr
  • bakpoeder

    1 zakje
  • eieren

    4
  • olijfolie

    10 cl
  • melk

    10 cl
  • hele hazelnoten

    50 gr
  • peper en zout

Voorbereiding

1) Verwarm de oven voor op 160°C.
2) Snijd de Brebiou in kleine stukjes en bestrooi die met wat bloem.
3) Meng de hazelnootpoeder, het zakje bakpoeder, de rest van de bloem en de eieren.
4) Breng naar wens op smaak.
5) Voeg de olie en de melk toe.
6) Doe er de stukjes Brebiou en de hele hazelnoten bij.
7) Giet alles in een cakevorm met bakpapier.
8) Bak gedurende 50 minuten in de oven op 160°C. Lauwwarm opdienen

A la une