I Love Cheese

Borrelhapjes van Chaumes met sesam, gegrilde paprika en coppachips

Borrelhapjes van Chaumes met sesam, gegrilde paprika en coppachips

Borrelhapjes van Chaumes met sesam, gegrilde paprika en coppachips een aperitief Economisch Ingrediënten
  • Chaumes 200 g
  • coppa 6 fijne sneetjes
  • gegrilde paprika’s in olie (nettogewicht, uitgelekt) 80 g
  • geroosterde sesamzaadjes 3 eetlepels
1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Laat de paprika’s in een vergiet uitlekken.
2. Leg de sneetjes coppa naast elkaar op de met bakpapier beklede ovenplaat. Laat ze ongeveer 5 min roosteren tot ze krokant zijn (hou ze in de gaten !). Laat afkoelen op keukenpapier.
3. Snij de blok Chaumes in 7 dikke plakken (verwijder de gebogen korst), snij dan elke plak in 3 stukken. Rol ze in de sesamzaadjes.
4. Snij de paprika’s in stukjes en de sneetjes coppa in 4. Prik een stukje paprika en een reepje coppa op elk blokje Chaumes. Serveer als aperitiefhapje.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Borrelhapjes van Chaumes met sesam, gegrilde paprika en coppachips

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C. Laat de paprika’s in een vergiet uitlekken.
  2. Leg de sneetjes coppa naast elkaar op de met bakpapier beklede ovenplaat. Laat ze ongeveer 5 min roosteren tot ze krokant zijn (hou ze in de gaten !). Laat afkoelen op keukenpapier.
  3. Snij de blok Chaumes in 7 dikke plakken (verwijder de gebogen korst), snij dan elke plak in 3 stukken. Rol ze in de sesamzaadjes.
  4. Snij de paprika’s in stukjes en de sneetjes coppa in 4. Prik een stukje paprika en een reepje coppa op elk blokje Chaumes. Serveer als aperitiefhapje.