Recepten voor elke smaak!

Vissoep met Fol Épi

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 20 gramme(s)
  • 1 unité(s)
  • 2 unité(s)
  • 120 gramme(s)
  • 80 centilitre(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Giet de vissoep in een pot en verwarm die op een zacht vuur zonder aan de kook te brengen.
Snij intussen het stokbrood in dunne sneetjes en rooster die in de broodrooster of onder de ovengrill. Pel het knoflookteentje en wrijf hier het geroosterd brood mee in. Snij het brood in 4 tot croutons.
Rasp de Fol Épi. Serveer de vissoep met de knoflookcroutons, de rouille en de geraspte Fol Epi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *