Recepten voor elke smaak!

Veldsla met kip, appelen en Saint Agur

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 2 cuillère(s) à soupe
  • 1 cuillère(s) à café
  • 1 cuillère(s) à soupe
  • 2 unité(s)
  • 125 gramme(s)
  • 250 gramme(s)
  • 200 gramme(s)
  • 1 eenhe(i)d(en)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Stoom de kipfilets (of bak ze in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof) en laat ze dan afkoelen.

Snij het stokbrood en snij elk sneetje in 4. Leg de broodstukjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet ze 2 tot 3 minuten onder de grill: laat de croutons zeker niet bruin worden.

Was en droog de veldsla en doe in een slakom. Snij de kip in reepjes en voeg die samen met de croutons bij de sla. Snij de Saint Agur in blokjes en voeg die ook toe.

Meng de ciderazijn, de notenolie en de yoghurt in een kom, kruid met peper. Overgiet de salade met deze vinaigrette.

Verdeel de salade over de borden. Schil de appelen, snij ze in kwartjes en verwijder de pitten. Snij de appelen in schijfjes en leg die op de salade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *