Recepten voor elke smaak!

Vegetarische ovenschotel in laagjes met Passendale®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 5 sneetjes
  • 200 g
  • 1 el
  • 1 el
  • 1 teentje
  • 1 el
  • 1 tl
  • 1 snufje
  • 1
  • 1
  • 1
  • 3

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een ovenschaal (+- 15 op 20 cm) in.
  2. Meng de tomatenblokjes, olijfolie en azijn in een kom. Voeg de knoflook, basilicum, Provençaalse kruiden, zout, peper en het chilipoeder toe. Verdeel het mengsel over de bodem van de ovenschaal.
  3. Versnijd de Passendale® in reepjes en vierkante plakjes.
  4. Schik de groenten en kaas afwisselend in de ovenschaal: ui – courgette – aubergine – tomaat – kaas en herhaal. Zorg ervoor dat de laagjes tot tegen de rand van de ovenschaal komen. Herhaal tot je een aantal laagjes hebt en de schaal volledig gevuld is.
  5. Werk af met reepjes Passendale® .
  6. Plaats de ovenschaal gedurende 1 uur in de oven of tot de tomatensaus bubbelt en de groenten zacht zijn. Werk af met de fijngesneden basilicum en serveer warm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *