Recepten voor elke smaak!

Varkens- medaillons met Saint Albray®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1
  • 8 sneetje(s)

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Snij de filet mignon in 8 medaillons en kruid ze met peper. Verwarm de olijfolie in een pan, leg er de medaillons in en bak ze 8 tot 9 minuten aan elke kant op een matig vuur.
Neem de medaillons van het vuur, leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapier en leg op elk medaillon een sneetje in drie gevouwen Saint Albray®.
Zet 2 à 3 minuten onder de ovengrill tot de Saint Albray® begint te smelten.
Serveer met gewokte lentegroenten (jonge wortelen, groene asperges, groen van rapen, kleine nieuwe aardappelen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *