Aperitiefideetjes

Tonijnpastei met St Môret®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 snufje
  • 1
  • 1
  • 100 gr
  • 150 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Giet de tonijn af en prak hem fijn met een vork.

Voeg de gepelde en fijngehakte sjalot toe en dan een scheutje limoensap.

Voeg de St Môret® toe en meng alles met een vork tot een homogeen mengsel.

Voeg een snuifje versgemalen peper toe en meng er dan voorzichtig de gehakte bieslook onder.

Zet minstens 3 uur in de koelkast.

Serveer op knapperige toastjes en versier met roze peperbessen en takjes bieslook.
 

Speel het spel QUIVEUTDUFROMAGE en win dit videorecept!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *