Recepten voor elke smaak!

Tomatentartaar met Saint Agur®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gr
  • 2 eetlepels
  • 1 theelepel
  • 2 eetlepels
  • 40 gr
  • 240 gr
  • 125 gr
  • 800 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Kook de rijst in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snij intussen de tomaten in vier, ontpit ze en snij in blokjes. Snij ook de Saint Agur® in blokjes. Meng die voorzichtig onder de tomatenblokjes. Schep deze tomatentartaar met Saint Agur® op de borden.

Schil de komkommer, snij hem in de lengte doormidden en schraap de zaadjes eruit met een lepeltje. Snij de komkommer in blokjes. Giet de rijst af en spoel hem onder koud water. Meng de rijst met de komkommerblokjes en de gehakte peterselie. Leg een kwart van deze bereiding op elk bord, naast de tomatentartaar. Bestrooi de rijst met amandelschilfers.

Meng het citroensap, de balsamicoazijn, de yoghurt en de olijfolie in een kom, kruid met een snuifje peper. Overgiet de tartaar met deze vinaigrette alvorens op te dienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *