Recepten voor tussendoortjes

Tomatentaart met Coeur de Lion®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepels
  • 1 eetlepels
  • 4
  • 1
  • 1

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200° (th. 6/7). Rol het bladerdeeg uit en bedek hier een taartvorm mee. Doorprik de bodem met een vork. Bestrijk met mosterd op grootmoeders wijze.

Snij de tomaten in redelijk dunne schijfjes en schik die mooi op de taart. Zet 15 minuten in de oven.

Snij de camembert Coeur de Lion® in plakjes. Haal de taart uit de oven (laat die aanstaan), leg de plakjes camembert op de tomatenschijfjes en bestrooi met gehakte peterselie.

Zet nog eens 10 minuten in de oven.

Haal de taart uit de oven en laat hem lichtjes afkoelen alvorens op te dienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *