Recettes pour les petits creux

Boerenbrood met tartiflette (Franse specialiteit)

  • Envoyer à un ami
  • Imprimer
  1. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in schijfjes van 1 cm dik. Schil en hak de sjalot fijn.
  2. Smelt de boter in een pan en voeg de sjalot toe. Wanneer de sjalot glazig gebakken is, voeg de aardappelen en de rozemarijn toe samen met de witte wijn en het verkruimelde bouillonblokje. Laat dit op een gemiddeld vuurtje stoven tot de aardappelen de witte wijn opgenomen hebben.
  3. Rooster de sneetjes brood en beleg ze met de ham, de aardappelen en de Passendale kaas.
  4. Plaats de belegde sneetjes brood in een warme oven (220°C) tot de kaas begint te smelten (gedurende 2 tot 3 min.)

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *