Kaas op de boterham!

Toast met tomaten, champignons en Caprice des Dieux®

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 8 sneetjes
  • 4 sneetjes
  • 4
  • 2 koofielepels
  • 2 snuifjes
  • 2 koffielepels
  • 4 eetlepels
  • 12 sneetjes
  • 2
  • 8
  • 4
  • 2 bosjes
  • 8
  • 2

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

1) Wrijf de knoflook over het brood uit.
2) Toast het brood goudbruin in de oven.
3) Snijd de kerstomaten in twee of in vier.
4) Snijd de Parijse champignons in plakjes.
5) Vermeng de olijfolie, fleur de sel, peper en mosterdzaadjes.
6) Schik de Caprice de Dieux op het getoaste brood, vervolgens de groenten en de slablaadjes. Werk af met een scheutje olie met mosterdzaad. Smakelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *