Recepten voor elke smaak!

Tex-mex salade met gegrilde kip, Chaumes® en avocado

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 4
  • 1
  • 300 gr
  • 1
  • 2
  • 1 eetlepel
  • 0.5 koffielepel
  • 9 eetlepels
  • 1 snuifje

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

1) Meng de kruidenmix voor taco’s met 2 eetlepels olijfolie, smeer de kipfilets in met dit mengsel en laat ze aan beide kanten op matig vuur bakken gedurende 10 minuten.
2) Meng intussen de ingrediënten voor de vinaigrette met de garde : 5 eetlepels limoensap, zout, peper, de mosterd, de pilipili en 7 eetlepels olijfolie.
3) Snij de Romeinse sla fijn en de kerstomaten in twee. Snij de Chaumes® in kleine blokjes en de avocado in reepjes. Verdeel alles over 4 borden of schik op een grote schaal.
4) Snij de kipfilets in plakken. Voeg ze toe aan de salade. Dien meteen op met de vinaigrette apart erbij. Serveer met geroosterd brood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *