L’apéro fait recette

Tapassnack van champignons uit de oven en Bressot Kruiden

  • Envoyer à un ami
  • Imprimer
  1. Borstel de champignons schoon met een champignonborsteltje of gebruik hiervoor een droge doek.
  2. Verwijder de voet van de champignons en leg met de opening naar boven in een ingevette ovenvaste schaal.
  3. Bestrooi de binnenzijde met een beetje peper en zout en besprenkel met een paar druppels sherry.
  4. Vul de champignons met een beetje prei en vul verder af met Bressot. Dit gaat het makkelijkst door de champignon in je hand te nemen en vervolgens Bressot met een lepeltje aan te brengen.
  5. Bestrooi met een beetje paprikapoeder en plaats in de voorverwarmde oven.
  6. Bak ze in ongeveer 10 minuten goudbruin.
  7. Serveer warm, samen met diverse andere tapas.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *