Recepten voor elke smaak!

Tagliatelle met scampi’s, kerstomaten en Chavroux® Bieslook

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1
  • 500 gram(men)
  • 400 gram(men)
  • 350 gram(men)
  • 1
  • 2 eetlepels

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Breng licht gezouten water aan de kook. Pel de (vooraf ontdooide) scampi’s en snij de kerstomaten in 2.

Kook de tagliatelle « al dente ».

Verwarm ondertussen de olie in een grote, diepe pan (of wok) en bak er de scampi’s en het geperste knoflookteentje in aan. Voeg, wanneer de scampi’s beginnen te kleuren, de kerstomaten en de pili-pili toe en bak dan op vrij hoog vuur.  Meng de Chavroux® met ½ pollepel kookwater van de pasta (10 cl) en giet in de pan. Laat 1 min zacht koken en breng op smaak met peper en zout.

Giet de tagliatelle af, doe ze bij in de pan en meng goed. Serveer meteen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *