Recepten voor elke smaak!

Tagliatelle met broccoli en Fol Épi

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de broccoli intussen in roosjes en stoom of kook die gedurende 8 tot 10 minuten in gezouten kokend water.
Giet de room in een pannetje, voeg de mosterd, peterselie en een snuifje peper toe. Verwarm op een matig vuur en zet het vuur uit zodra de room begint te koken.
Snij de Fol Épi in fijne plakjes (met een dunschiller). Giet de tagliatelle af en doe hem in een diepe schaal of een slakom. Voeg de broccoliroosjes en de helft van de plakjes Fol Épi toe. Meng voorzichtig.
Verdeel de pasta over de borden, overgiet met de saus en werk af met de resterende plakjes Fol Épi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *