Recepten voor elke smaak!

Taboulé met Chamois d’Or®

Gerelateerd product

  • Versturen naar een vriend
  • Afdrukken

Ingrediënten

  • 1 snufje
  • 1 snufje
  • 2 eetlepels
  • 1 eetlepel
  • 2 bosjes
  • 1 bosje
  • 1 bosje
  • 240 gr
  • 5
  • 160 gr

I Love Cheese
berekent de hoeveelheden!

Personen

4

Bereiding

Kook de bulgur in gezouten kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel onder stromend water.
Snij intussen de tomaten in blokjes. Doe die, samen met het vrijgekomen sap, in een slakom. Hak de kruiden fijn en voeg ze allemaal toe. Voeg ook de afgekoelde bulgur toe.
Meng het citroensap en de olijfolie in een kom en kruid met peper. Overgiet de taboulé met deze vinaigrette.
Snij de Chamois d’Or® in blokjes. Meng die onder de taboulé alvorens op te dienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *